Что общего у Шнура и программы «Міняю жінку»?

Что общего у Шнура и программы «Міняю жінку»?

31 Березня 2011
4127
31 Березня 2011
10:37

Что общего у Шнура и программы «Міняю жінку»?

4127
Я люблю музыку. И некоторые мои коллеги тоже. Вот, например, Богдан Кутепов также любит - и при этом обладает хорошей музыкальной памятью. Поэтому придумал серию «Схожиків» - треков, поразительно похожих друг на друга. Не буду долго ходить вокруг
Что общего у Шнура и программы «Міняю жінку»?
Что общего у Шнура и программы «Міняю жінку»?

Я люблю музыку. И некоторые мои коллеги тоже. Вот, например, журналист Богдан Кутепов также любит - и при этом обладает хорошей музыкальной памятью. Поэтому придумал серию «Схожиків» - треков, поразительно похожих друг на друга. Не буду долго ходить вокруг да около: заставка к программе «Міняю жінку» на «1+1» удивительно похожа на песню «Мамба» группы «Ленинград». Для любопытствующих - вот они, две мелодии вместе:

Разумеется, несколько нот добавлено, и тема слегка усложнилась - у Шнура всё всегда крайне примитивно и просто. Но, согласитесь, похоже. Сама группа «Ленинград» неоднократно заимствовала не только музыкальные фрагменты, а и целые песни. К примеру, прекрасный случай с песней группы The Tiger Lillies (подробно описанный Максимом Семеляком в книге «Ленинград: Музыка для мужика»), которую Шнур пел как свою, «потому что эту группу всё равно никто не знает» под названием «Дикий мужчина». Так что теперь, конечно, и у Шнура не грех позаимствовать. Ну, хорошие идеи всегда витают в воздухе, как и мелодии.

Ваша Муся 

Фото tsn.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4127
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду