У ведущего «Подъема» Романа Скрыпина служебный роман?

У ведущего «Подъема» Романа Скрыпина служебный роман?

16 Грудня 2011
17366
16 Грудня 2011
13:41

У ведущего «Подъема» Романа Скрыпина служебный роман?

17366
Моя Муся нашла в «Фейсбуке» классную фотосессию ведущих «Подъема» на Новом канале и, налюбовавшись, стала меня уверять, что между Романом Скрыпиным и Юлией Ковалевой что-то явно есть. Дескать, посмотри, как нежно она его обнимает и губками тянется,
У ведущего «Подъема» Романа Скрыпина служебный роман?
У ведущего «Подъема» Романа Скрыпина служебный роман?

Моя Муся нашла в «Фейсбуке» классную фотосессию ведущих «Подъема» на Новом канале и, налюбовавшись, стала меня уверять, что между Романом Скрыпиным и Юлией Ковалевой что-то явно есть. Дескать, посмотри, как нежно она его обнимает и губками тянется, а Андрюша Шабанов стоит как третий лишний.

Но я не верю сестричкиным сплетням и считаю, что Роминой жене, как и Юлиному бойфренду, не о чем переживать. Думаю, все дело в Шабанове, который иногда в эфире не дает этой парочке слово вставить. Глядя иногда «Подъем», я заметила, что словоохотливость напарника заставляет Рому и Юлю все ближе прижиматься друг к другу, чтобы вместе противостоять неумолкающему Андрею. Надеюсь, придет время, и они дадут ему отпор. =)

Целую, обнимаю.

Ваша поклонница Дульсинея

Фото facebook.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17366
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду