Як Дуся з’їла Ілащуку печінку, або Дитяче Євробачення - 2009

Як Дуся з’їла Ілащуку печінку, або Дитяче Євробачення - 2009

Вчора в Українському домі пройшла чергова вечірка, присвячена Дитячому пісенному конкурсу «Євробачення». Нагадаю, що сам конкурс розпочався 16 листопада, в понеділок, офіційною церемонією в Українському домі. Вечірка розпочалась о 8 годині вечор
Як Дуся з’їла Ілащуку печінку, або Дитяче Євробачення - 2009
Як Дуся з’їла Ілащуку печінку, або Дитяче Євробачення - 2009
19 Лист 2009
0
21212

Вчора в Українському домі пройшла чергова вечірка, присвячена Дитячому пісенному конкурсу «Євробачення». Нагадаю, що сам конкурс розпочався 16 листопада, в понеділок, офіційною церемонією в Українському домі.

Дитяча творчість при вході до залу

Марієтта

Вечірка розпочалась о 8 годині вечора з пісні ведучої Марієтти. Після виступу до неї приєднався інший ведучий - Павло Скороходько ‑ і вони оголосили, що сьогодні вечірка називається Fashion party. Кожен із учасників «Євробачення» зможе взяти участь у конкурсі на моделювання одягу, або стати моделлю.

Ведучі вечора - Марієтта та Павло Скороходько

Вечір відкрила спеціальна гостя, голова наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна-3000», по сумісництву дружина нашого президента, Катерина Ющенко. За словами Марієтти, перша леді України проводить широку кампанію щодо популяризації проведення Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення».

Катерина Ющенко в патріотичній вишиванці

З''явившись на сцені під гімн нашої держави, пані Ющенко проголосила офіційну промову: «Добрий вечір! Ми надзвичайно щасливі, що ви тут із нами. Коли ми попросили, щоб «Євробачення» було в Україні в цьому році, це була мрія. І те, що ця мрія збулась, для нас прекрасна-прекрасна подія. Ми дуже хочемо, щоби ви полюбили нашу країну. Ми частина однієї Європи». Пані Катерина також сказала, що всі діти, які зібралися в залі, талановиті і стануть зірками. Й побажала їм щастя, успіху, удачі.

... і її чорні перлини

У програмі вечора також було заявлено іншого поважного гостя, президента Грузії Михайла Саакашвілі, та його на заході чомусь не було.

 Андранік розмовляє з дружиною президента

Згодом ведучі оголосили, що зараз глядачі матимуть змогу побачити ексклюзивні колекції одягу. У показах брали участь дитячі театри мод, усі колекції мали певну стилізацію. Перший показ від дизайнера Юлії Юзефової був представлений арт-школою дитячої моди «Ясочка». Колекція створена за мотивами творчості Марії Приймаченко. До речі, логотип та дизайн усього конкурсу створені за мотивами творчості цієї української художниці.

Арт-школа "Ясочка" презентує колекцію одягу

Після демонстрації ведучі оголосили змагання: кожному учаснику «Євробачення» та його делегації було запропоновано створити власну сукню або костюм. Конкурсантам видали тканину, голки, нитки, ножиці - всі необхідні речі для створення одягу. Під час того як дітки зі своїми делегаціями створювали одяг, глядачі мали змогу побачити наступний показ, навіяний мотивами мультику «Мадагаскар» від студентів Університету технологій та дизайну. Дівчата не тільки самостійно створили одяг, але і виступали в якості моделей. Пізніше свій показ представили діти зі школи дитячої моди «Ольга».

Колекція одягу від студентів КНУТД. Так, судячи з усього, вони бачать своє майбутнє

Колекція одягу з натуральних матералів

Стилізація під Рим

Цей одяг зроблено руками діток

Василь Ілащук обговорює з Катериною Ющенко щось дуже важливе. Я б на місці Катерини від такого проникливого погляду зашарілася

Під час вечірки я вирішила підійти до пана Ілащука, президента Першого національного, розпитати в нього про те, як проходить підготовка до концерту, і от що почула:

«Як я ненавиджу вашу Дусю. Ви нас не любите! Якби любили, ця любов би відчувалась. Якщо хочемо, давайте полюбимо одне одного, а потім будемо спілкуватися. В печінках мені Дуся ваша! Нерви, печінки, все з''їла, тому персонально з вами - завжди, як із гарною, вродливою дівчиною, але не як із представником Дусі».

Перший віце-президент НТКУ Михайло Кобля(зліва) та президент НТКУ Василь Ілащук

От такий пан Василь злий, навіть не дивлячись на те, що знаходились ми на святі дитинства, радості та щастя - на вечірці дитячого «Євробачення».  

Руслан Ткаченко

Повернувшись до зали, я пішла розмовляти із Русланом Ткаченком, головним продюсером Першого національного:

Як проходять дні підготовки до концерту? Які виникли труднощі?

- Для мене важко. Ну, які труднощі при підготовці до такого масштабного заходу - дрібниці. Коли будується будинок, то важливо все - і кожна цеглина, і розчин, і кабель, воно потребує ретельної уваги. Щось десь не співпадає - якась цеглина зрушила. Я не буду вдаватися в подробиці. Спиш мало, не їси взагалі, ну, не вийшло у нас сьогодні поїсти, але я спеціально приїжджаю сюди ввечері, дивлюсь на дітей. Ми все робимо за графіком, готовність до концерту 95%, тривають репетиції, узгоджуються остаточні варіанти сценарію, ми підганяємо титри.         

У програмі заявлено, що мав приїхати Саакашвілі. Де ж він?

- Ні, його не буде. Ми сюди його запрошували, одразу після запрошення отримали згоду, заклали в сценарій. Але у нього виявилось ток-шоу на цей час, він погодився приїхати о-пів на десяту, ми подумали, що це буде зовсім не той формат: діти підуть танцювати, а президенту треба приділити належну увагу.           

Виділяєте когось із учасників?

- Я ж виконавчий продюсер, я не можу нікого виділяти.

"Чарівний кролик" Юра Демидович (Білорусь)         

- Добре, а як ви, наприклад, оцінюєте Юру Демидовича з Білорусі?

- Дуже високі шанси, через те, що в нього потужний піар. Це ж не конкурс пісні, це не конкурс виконавця вокалу, це конкурс ідеї, конкурс резонансу, «вау-фактору». У Юри є цей фактор. До речі, в нього завтра день народження. Чарівний хлопчик, чарівна дата - 13 рочків. Із ним у нас не виникало проблем, у нас є інша несподівана делегація Мальти, у них пісня Double-trouble ‑ подвійна проблема, абсолютно різні, чарівні дівчатка. Але проблема не з дівчатками, а з мальтійською делегацією. У них оператор пошкодив собі руку, але все уже нормально, ми все вирішили. Під кінець дня не хочеться думати про казуси - я себе налаштовую на позитив.  Сьогодні у однієї із вокалісток сів голос, довелося вести до фоніатора. Він сказав, що необхідно стаціонарне лікування, але учасниця відмовилась. От такі дрібниці.           

-  Не було проблем із забороною влаштовувати масові дійства?

-  Нам учора дозволили розповсюджувати квитки. Із сьогоднішнього дня ми розповсюджуємо їх на суботу. В п''ятницю у нас проходить захід без глядачів, лише з фанами - іноземними вболівальниками, і партнерами. Просто цьому треба приділяти більше уваги: в сенсі координації роботи з Міністерством охорони здоров''я, варто уважно ставитись до всіх дрібниць.  Але все добре, я їду по місту, бачу, що всі прохання до Київської адміністрації виконані ‑ влаштували освітлення, навіть нотки повісили (по Хрещатику розвішені гірлянди з нот. - "Дуся".), як ми просили.  

Музичний сюрприз від Грузії

Андранік, як завжди, веселий та артистичний

Після розмови з Русланом, я потрапила на виступ Андраніка, представника України на «Євробаченні». Його голос буквально заворожив мене. Взагалі, діти на «Євробаченні» піднімають настрій своїм талантом і оптимізмом. Після Андраніка свій музичний сюрприз представила делегація Грузії ‑ попурі з усіх пісень, представлених учасниками на конкурсі. Співали дівчата кожну з них мовою оригіналу, вийшло дуже цікаво та музично.  

Євродиско

Найвеселіший стіл

Михайло Кобля, смачного!

Кінець вечора, стільки смачнюні позалишалося...

По закінченні заходів ведучі оголосили про завершення вечора і запропонували всім дітям-учасникам... дискотеку. Не знаю, де вони набрались сил, бо танцювали дуже енергійно. А я після насиченого подіями дня просто падала з ніг, але у мене був заряд позитивних емоцій від малечі. Дуже скоро я розповім вам про те, як же пройшов сам концерт-конкурс дитячого «Євробачення-2009».  Бажаю вам, мої дорогі, завжди у душі залишатись дітьми - легше жити буде. 

Цьом, Дуся    

Фото Яны Новоселовой

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Моя Муся нашла в «Фейсбуке» классную фотосессию ведущих «Подъема» на Новом канале и, налюбовавшись, стала меня уверять, что между Романом Скрыпиным и Юлией Ковалевой что-то явно есть. Дескать, посмотри, как нежно она его обнимает и губками тянется,
16 Груд 2011 13:41
17 408
ДУСЯ
Ой, девочки, так хочется встретить Новый год на Мальдивах, но, видите ли, как-то стремно лететь на острова с Мусей. Я заметила, что лазурная вода, отменные пляжи и заморские коктейли как ничто иное располагают к эротическим фотосессиям. Только во
11 Груд 2011 11:01
16 394
ДУСЯ
Я уже привыкла, что почти всегда как минимум на одной обложке моих любимых еженедельников красуется президент Янукович. Есть он и в этот раз, но три из пяти журналов «развели свинство», и этот незапланированный флешмоб затмил первое лицо страны.
12 Лист 2011 10:03
6 918
ДУСЯ
Чуть позже я в подробностях расскажу о вчерашнем финале и победителе проекта «Феномен», а пока хочу поделиться занятным видео с эфира. Вместе с Ольгой Поляковой на феноменальном шоу засветился известный телеведущий Савик Шустер, а СТБ укрепил сл
08 Лист 2011 13:09
14 781
ДУСЯ
Ой, девочки, как же мне надоели одни и те же политические физиономии на обложках еженедельников, которые, кроме отвращения, никаких реакций уже не вызывают. Тем временем оторванные от реальности украинцы из года в год уповают на «покращення життя
06 Лист 2011 09:29
5 180
ДУСЯ
Наверное, чтобы мы с Мусей обязательно посмотрели вампирский сериал «Сплит», а заодно запомнили в лицо все руководство телеканала ТЕТ, нам сегодня принесли в конвертике готичненький перекидной календарь. На каждой странице с декабря 2011 года по с
31 Жов 2011 13:28
9 308
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду