Шок! Бенкендорфу грозят увольнением за пропаганду «блатняка»

Шок! Бенкендорфу грозят увольнением за пропаганду «блатняка»

1 Листопада 2011
3185
1 Листопада 2011
12:57

Шок! Бенкендорфу грозят увольнением за пропаганду «блатняка»

3185
Когда на днях мои подружки из «Телекритики» написали о том, что в ноябре на Первом национальном стартует проект «Душа співає», участники которого будут петь шансон, мы похихикали на тему духа времени и забыли. А тернопольчанина Степана Барну эта з
Шок! Бенкендорфу грозят увольнением за пропаганду «блатняка»
Шок! Бенкендорфу грозят увольнением за пропаганду «блатняка»

Когда на днях мои подружки из «Детектор медіа» написали о том, что в ноябре на Первом национальном стартует проект «Душа співає», участники которого будут петь шансон, мы похихикали на тему духа времени и забыли. А тернопольчанина Степана Барну эта затея продвигать в массы любимый жанр таксистов и людей бывалых взяла за душу. Только требует он не песен, а увольнения Егора Бенкендорфа и всего руководства НТКУ.

«Це стало апофеозом маразму діяльності керівництва УТ-1. Додуматися провести на Державному телеканалі конкурс шансону, який в Україні асоціюється виключно з бандитським «блатняком». Шансон як бандитська музика сьогодні ілюструє діючу владу в Україні. Але влада - не весь народ. Хай слухають у своїх межигір'ях», - написал возмущенный Барна в своем блоге на korrespondent.net и высказал предположение относительно мотивов телевизионного начальства.

«На моє переконання, стимулом до такого «креативу» керівництву УТ-1 стало лише одне - прогнутися перед минулими «заслугами» теперішнього президента України», - говорит блогер и, ссылаясь на устав НТКУ, предлагает перейти от слов к делу:

«З моєї ініціативи Тернопільська обласна рада на найближчому засіданні буде вимагати звільнення голови Національної телекомпанії України Єгора Бенкендорфа та першого заступника голови НТКУ Валіда Арфуша. Також я звернувся до депутатів Верховної Ради внести на розгляд парламенту вимогу про звільнення керівництва НТКУ».

Нам с Мусей очень любопытно посмотреть, как решение Тернопольского облсовета отразится на карьере Бенкендорфа, Арфуша и компании. Но что-то мне подсказывает, что прецедента ждать не стоит, а юные и не очень таланты могут спокойно готовиться покорять телезрителей и членов жюри. Кстати, в качестве постоянных членов туда войдут генпродюсер «Радио Шансон» Анатолий Евтухов и шансонье Игорь Корж. Среди приглашенных членов жюри заявлены Снежана Егорова, Гарик Кричевский и Олег Пинчук.

Целую! Ваша шансонетка Дуся

Фото Павла Довганя

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3185
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду