Оксану Соколову завербували вояки військово-повітряних сил США?

Оксану Соколову завербували вояки військово-повітряних сил США?

29 Липня 2011
3060
29 Липня 2011
11:30

Оксану Соколову завербували вояки військово-повітряних сил США?

3060
Я завжди захоплювалася фільмами про льотчиків та військову авіацію взагалі. Ще з радянських часів я пам'ятаю екскурсії до музею авіації, але все ж голлівудські «залізні птахи» мене вабили більше. Я вже довго мрію сісти за штурвал справжнього винищ
Оксану Соколову завербували вояки військово-повітряних сил США?
Оксану Соколову завербували вояки військово-повітряних сил США?

Я завжди захоплювалася фільмами про льотчиків та військову авіацію взагалі. Ще з радянських часів я пам'ятаю екскурсії до музею авіації, але все ж голлівудські «залізні птахи» мене вабили більше. Я вже довго мрію сісти за штурвал справжнього винищувача... хоча ні, насправді таке бажання в мене виникло, коли я дізналася, що ведуча «Фактів тижня» Оксана Соколова побувала всередині літака F-16 вартістю $34 млн і навіть одягла уніформу військового ВПС США. Як повідомляє «Комсомольська правда в Україні», на спільні міжнародні повітряні навчання «Безпечне небо - 2011» запросили програму «Факти тижня з Оксаною Соколовою».

Американська сторона запропонувала Оксані спробувати себе в якості пілота-початківця. За словами самої телеведучої, це було просто дивовижно: «Работая репортером, я бывала на военных аэродромах. Случалось и летать на военно-транспортных самолетах. Но настоящий истребитель, тем более американский,  вот так близко увидела впервые. Первое, что подумалось - какой же он маленький! С экранов телевизора F-16 казался мне просто гигантом!» - делится впечатлениями Оксана.

Мені також удалося дізнатися, що цьогорічні навчання «Безпечне небо - 2011» проходили в рамках підготовки до патрулювання повітряного простору України та Польщі на час проведення «Євро-2012». 19 липня Україна впустила у свій повітряний простір літаки військово-повітряних сил США. На Полтавщині в місті Миргород базувалися американські військовослужбовці. 23 липня там відбувся день відкритих дверей, у рамках якого кожен охочий міг подивитися на досягнення вітчизняної та західної авіатехніки.

Тож сподіваємося, що над нами буде дійсно безпечне небо. І я нарешті сяду за штурвал винищувача!

Ваша трішки заздрісна Дуся  

фото kp.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3060
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду