Запись на кастинг ведущих «Подъема» приостановлена!

Запись на кастинг ведущих «Подъема» приостановлена!

9 Лютого 2011
6993
9 Лютого 2011
14:20

Запись на кастинг ведущих «Подъема» приостановлена!

6993
Я на днях cообщала, что на Новом канале решили облегчить жизнь веселой троице - Педану, Притуле и Фреймут, подыскав им замену. Оказалось, что таким образом продюсеры утреннего шоу «Подъем» сотворили проблему на свою голову. Дело в том, что популя
Запись на кастинг ведущих «Подъема» приостановлена!
Запись на кастинг ведущих «Подъема» приостановлена!

Я на днях cообщала, что на Новом канале решили облегчить жизнь веселой троице - Педану, Притуле и Фреймут, подыскав им замену. Оказалось, что таким образом продюсеры утреннего шоу «Подъем» сотворили проблему на свою голову. Дело в том, что популярность этих вышеназванных ведущих столь высока, что многие хотели бы занять их место. Даже на «скамейке запасных». В результате только за одни сутки на кастинг записались свыше 140 желающих. И запись на прослушивание пришлось приостановить.

«Увы, команда утреннего шоу просто физически не сможет прослушать всех кандидатов за один день, ‑ сообщили нам в пресс-службе канала. ‑ Однако вы можете прислать свои резюме, фотографии и видеоработы на адрес: Kasting@novy.tv. Продюсеры утреннего шоу обязательно рассмотрят все заявки и назначат дату следующего кастинга».

Дуся

Фото kp.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6993
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду