Судьба «БУМа» под вопросом

Судьба «БУМа» под вопросом

24 Листопада 2010
3420
24 Листопада 2010
13:35

Судьба «БУМа» под вопросом

3420
Я тут за чашечкой кофе поболтала с Наташей Щукой, журналисткой программы «Ранок» на «Интере», уже дважды принимавшей участие в «БУМе». И решила поинтересоваться у Наташи ее планами: не собирается ли она принять участие и в третьем сезоне этой программы. &laquo
Судьба «БУМа» под вопросом
Судьба «БУМа» под вопросом

Я тут за чашечкой кофе поболтала с Наташей Щукой, журналисткой программы «Ранок» на «Интере», уже дважды принимавшей участие в «БУМе». И решила поинтересоваться у Наташи ее планами: не собирается ли она принять участие и в третьем сезоне этой программы.

«БУМ»- это вообще отдельная часть моей жизни. Мы созваниваемся со всеми участниками первого «БУМа» чуть ли не каждый день. Можно сказать, что все эти люди почти мои родственники. И не поехать на второй «БУМ» было просто невозможно. Но на следующий сезон у меня другие планы: я всю жизнь хотела работать в кадре. Дома у меня даже есть стена, куда я записываю все свои заветные желания, и на самом видном месте там сейчас приклеена записка «БУМ-3» - я ведущая», ‑ рассказала девушка. 

Мечтать, как говорится, не вредно, и мы с Мусей очень хотели бы, чтобы Наташина мечта сбылась. Однако по слухам, третьего сезона «БУМа» не будет!

Ваша Муся

ФотоРуслана Новосела

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3420
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду