Секретаріат дає установку: ви втомились від політики

Секретаріат дає установку: ви втомились від політики

Уже не вперше ваша Дуся чує плітки про те, що начебто злі генії у президентському think tank (це таке місце, де думають, але не вбиральня) на Банковій узяли курс на зменшення кількості політики на телебаченні. Пліткарі стверджують, що таким чин
Секретаріат дає установку: ви втомились від політики
Секретаріат дає установку: ви втомились від політики
22 Серп 2008
0
10484

Уже не вперше ваша Дуся чує плітки про те, що начебто злі генії у президентському think tank (це таке місце, де думають, але не вбиральня) на Банковій узяли курс на зменшення кількості політики на телебаченні. Пліткарі стверджують, що таким чином Секретаріат сподівається здобути для свого патрона переваги на біржі політінформації, адже за умов вільної конкуренції йому мало що світить.

Ваша Дуся, звичайно, пліткам не вірить, але подивіться самі. Савіка Шустера з «головного каналу країни» вільно відпускають на канал із втричі меншою аудиторією, який належить союзнику Банкової Рінату Ахметову. «Інтер» зараз збирається з силами, щоб усе-таки зробити в новому сезоні якесь політичне ток-шоу (кажуть, чергову пропозицію зробили Віталію Портникову), але без Савіка – самі розумієте. Назвати «Подробиці тижня» аналітичною програмою у вашої Дусі язик не повертається.

На «1+1» замість політики буде напіврозважальне шоу Анни Безулик. Суто політичне «Я так думаю» - закривається. «Епіцентр» Славка Піховшека – остання авторська аналітична програма про політику на нашому телебаченні – також. Якесь політичне ток-шоу обіцяють, але коли – невідомо. «Аналітика» «ТСН.Підсумків» із Ліхманом – див. «Подробиці тижня».

Про закриття «Свободи слова» на ICTV прямо не говорять, але як ще розуміти «ця програма найбільш дискусійна» і «ми думаємо про переформатування»? Зазвичай це перший дзвіночок перед закриттям. «Дуель» на «Україні» нібито хочуть залишити, але її дуже важко поєднати з Савіком Шустером, тому, якщо керівництво каналу не скористається порадами вашої Дусі, воно, ймовірно, таки розлучиться з Рахманіним.

На СТБ колись заїкалися про аналітичний тижневик, але останнім часом про це вже не згадують. Про Новий канал мовчу. На 5-му, кажуть, авторські колективи «довгожителів» ефіру – «5 копійок» і «Майдану» - також не висловлюють упевненості у завтрашньому дні.

І ось дійшло до Національної телекомпанії України. Про те, що Василь Ілащук без дозволу Банкової навіть… еее… поїсти не сходить, знають усі – він сам не приховує, що регулярно буває там на «нарадах». У колективі Віктора Івановича Балогу вже називають художнім керівником Першого національного.

Як повідомляють подружки вашої Дусі, вчора виконувач обов’язків президента державної телекомпанії зібрав екстрену нараду у себе в кабінеті, на якій повідомив: концепція помінялася. В Секретаріаті, мовляв, вирішили дещо переграти. Аналітичний тижневик, який група працівників ТВО «Новини» з Данилом Кляхіним на чолі готує з весни, скасовується. В неділю замість випуску новин о 21.00 будуть культурні новини. Не буде праймового випуску новин і в п’ятницю, натомість в ефір виходитиме підсумковий випуск програми «Точка зору» з Юрієм Громницьким із політиками у студії. Програма триватиме годину і виходитиме у студії колишньої програми «Один за всіх». (Ну, Савік Шустер, начувайся – контрпрограмування на Першому національному просто бронебійне!). З огляду на те, що в цей час в ефір виходитиме не тільки Савік на ТРК «Україна», але і його наступник на «Інтері», на Перший канал телеглядачі зазиратимуть хіба що випадково.

Вислухавши це все, ваша Дуся попросила колег із «Детектор медіа» зателефонувати керівникові НТКУ. Василь Ілащук був обурений! «Чули дзвін, та не знають, де він!», - розлючено гримав він у слухавку, категорично спростовуючи всі ці брудні чутки. Насамкінець пан Василь попросив переказати «шестьоркам на Першому каналі», які зливають «ТК» і Дусі інформацію, що вони помиляються.

Вам теж смішно оце про «шестьорок», мої дорогі читачі? :)

Фото Яни Новоселової, УКРІНФОРМ

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Совсем скоро, дорогие мои, наступит светлый праздник Пасхи. Я уже накупила корзинок, яйца вечерами крашу, тесто для пасочек замесила, а Муся даже рушник красными нитками вышила: ждем не дождемся воскресенья. Для тех из вас, кто только собирается гото
14 Квіт 2012 10:35
17 145
ДУСЯ
Не зря говорят, что многие латиноамериканские бальные танцы - вертикальное воплощение горизонтальных желаний. Поэтому пара Лилии Ребрик и Андрея Дикого на проекте «Танці з зірками» на СТБ сразу навеяла мысли: то ли еще будет... Потом Лиля стала п
23 Груд 2011 15:14
14 737
ДУСЯ
Только вчера мы с Мусей написали о том, что журнал «Блик Секрет» опубликовал якобы краденые фотографии Тины Кароль, как сегодня от подружек из «Телекритики» узнала, что ООО «Фри Медиа Украина ГмбХ» закрывает свои печатные издания, в частности «Бли
22 Груд 2011 15:25
21 673
ДУСЯ
После того как мы с Мусей написали о том, что в газете «Теленеделя» вышел «пророческий» анонс, поклонники выбывших участников «Х-фактора» пишут мне гневные письма с просьбой разобраться, что к чему. 
22 Груд 2011 14:33
150 701
ДУСЯ
Дело идет к Новому году, и Филипп Киркоров снова треплет нервы и себе, и людям. Недавно он пригрозил судом телеведущему Алексею Дивееву-Церковному за неосторожную шутку, а тем временем адвокаты певца занимаются иском против газеты «Сегодня». Суд
22 Груд 2011 10:28
8 959
ДУСЯ
Красота, как известно, требует жертв. И только от женщины зависит, насколько значительными будут эти жертвы. Вот, например, ведущая на канале «Украина» ток-шоу «Замуж за моего сына» Лена Ленина, чтобы не портить свои платья и не цеплять к ним на п
21 Груд 2011 17:49
15 031
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду