Кругообіг ведучих у природі

Кругообіг ведучих у природі

18 Серпня 2008
11582
18 Серпня 2008
11:32

Кругообіг ведучих у природі

11582
Українські телеведучі завжди відзначалися схильністю бігати з одного телеканалу на інший, але цього літа вони особливо активні. Канали, здається, скоро мінятимуть свої «обличчя» щороку, як змія шкіру. Ось і Перший національний збирається онови
Кругообіг ведучих у природі
Кругообіг ведучих у природі

Українські телеведучі завжди відзначалися схильністю бігати з одного телеканалу на інший, але цього літа вони особливо активні. Канали, здається, скоро мінятимуть свої «обличчя» щороку, як змія шкіру.

Ось і Перший національний збирається оновити склад ведучих праймових новин у відповідності до естетичних смаків теперішнього виконувача обов’язків президента Василя Ілащука. Юлія Бориско, яка свого часу прийшла на канал із командою Стецьківа-Шевченка, та Іванна Найда, переманена з каналу «Сіті», керівника каналу не влаштовують. Причому Найда просто не подобається, а Бориско начебто підозрюють у злочинних зв’язках із «докаленківцями», до яких належить чоловік Юлії Роман Вибрановський. Дівчата про це в курсі, тому вже пакують манатки, чекаючи дзвінка від нового керівника «1+1» Олександра Ткаченка, доброго друга Іванни і шанувальника її таланту, та начальниці «ТСН» Наталки Катеринчук. Остання, кажуть, уже попередньо домовилась із Юлією, яка вже півтора місяці перебуває у відпустці. Але останнє слово має сказати виконавчий директор СМЕ і куратор «плюсів» Адріан Сирбу, який, кажуть, і на своєму румунському каналі сам добирає ведучих – помилуйтесь, які вони в нього.

Хто ж прийде на зміну топ-ведучим новин на Першому? Кажуть, на пропозицію від Ілащука чекає Світлана Леонтьєва, яка у минулому сезоні вела «Час країни» в рамках проекту «Перший громадський» (КДРТРК та обласні державні телерадіокомпанії), а останнім часом має власне жіноче радіошоу на «Ері». Сама Світлана не підтверджує, але й не спростовує факт переговорів із Ілащуком. Кажуть, 15 серпня вже відбулась перша зустріч.

Подобається виконувачу обов’язків президента НТКУ і Алла Мазур, яку посилено намагаються виманити з декретної відпустки та переманити до себе всі, кому не ліньки. Зокрема, вона вже відкинула пропозицію від ТРК «Україна». Ваша Дуся підозрює, що відмовить Мазур і Першому каналу, хоча захвату з приводу «новин для барбоса» легенда українського телебачення не виявляє.

А ось Ганну Амбарцумян, репортерку «ТСН», яку на «плюсах» збирались підвищити до ведучої, здається, таки вдасться перетягти на Перший канал. Поки керівництво «1+1» дивилось записи Ганниних трактів і напружено думало, вона запропонувала себе Національній телекомпанії, і та з радістю погодилась. Ще б пак! Погляньте лишень:

І взагалі, Ілащукові хочеться свіжої крові і молодого дівочого м’яса (в ефірі, звісно). Нещодавно я вже розповідала про кастинг ведучих, який проводила Національна телекомпанія. Із понад 200 анкет було вибрано 50 претендентів, яких поділили на 2 групи по 25 потенційних ведучих. Внаслідок кастингу першої з цих груп було дібрано п'ятеро ведучих для майбутніх ранкових програм – якщо, звичайно, Ілащуку вдасться хоч щось запустити, бо поки що всі його прожекти залишаються на рівні декларацій. Решту кандидатів випробовуватимуть у вересні.

Фото Яны Новоселовой, Ольги Шелегеди, 1tv.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11582
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду