Світлана Пиркало

Світлана Пиркало

Письменниця Світлана Пиркало, яку ще зовсім нещодавно називали молодіжною, народилася 1976 року. Закінчила Київський національний університет ім. Т. Шевченка за спеціальністю «Філолог. Викладач української мови та літератури» в 1998 році. Світлана Пи
Світлана Пиркало
Світлана Пиркало
8 Січ 2009
0
558

Письменниця Світлана Пиркало, яку ще зовсім нещодавно називали молодіжною, народилася 1976 року. Закінчила Київський національний університет ім. Т. Шевченка за спеціальністю «Філолог. Викладач української мови та літератури» в 1998 році. Світлана Пиркало завжди прагнула заробляти копійку самостійно і чесно, пройшовши шлях від секретаріату Народного Руху через журнал «Єва» та канал 1+1 до Української служби Бі-Бі-Сі. Творчий, як то кажуть, доробок складають Перший словник українського молодіжного сленгу, кілька видань «Зеленої Маргарити» (2000, 2003), «Без Табу про „Без Табу"», написана спільно з Миколою Вереснем і Тетяною Ворожко (2002), роман «Не думай про червоне» (2005, 2006). А також багато публіцистики, хорошої і різної, зокрема, щотижневі колонки до Газети по-українськи, проект «Кухня егоїста» на веб-сайті Главред. Світлана Пиркало зустрічалася з кількома хлопцями на своєму віку, і з дуже гарними, і з повними відморозками, але одружилася лише в 2005 році. Живе з чоловіком Дерелом, американським комп'ютерником, у Лондоні.

Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду