Оголошені півфіналісти конкурсу короткометражок The Next Big Thing від «1+1 медіа»

Оголошені півфіналісти конкурсу короткометражок The Next Big Thing від «1+1 медіа»

28 Жовтня 2014
2842

Оголошені півфіналісти конкурсу короткометражок The Next Big Thing від «1+1 медіа»

2842
Оголошені півфіналісти конкурсу короткометражок The Next Big Thing від «1+1 медіа»
Оголошені півфіналісти конкурсу короткометражок The Next Big Thing від «1+1 медіа»

27 жовтня стали відомі 30 півфіналістів конкурсу короткометражних фільмів The Next Big Thing-2014 від медіагрупи  «1+1 медіа». Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу.

 

Шорт-лист кращих робіт був сформований за сукупністю набраних балів інтернет-голосування користувачів та голосування журі конкурсу.

 

31 жовтня «1+1 Медіа» та Fedoriv.com проведуть майстер-клас для 30 режисерів, які потрапили до шорт-листа. Фахівці поділяться секретами режисури, монтажу, продюсування та операторської майстерності у новому креативному просторі Fedoriv Hub. Цього ж дня півфіналісти  дізнаються нову тему, на яку повинні будуть відзняти й змонтувати відео за вихідні 1 і 2 листопада. 3 листопада до 10.00 всі роботи учасники мають передати організаторам.

 

«Ми віримо в потенціал авторів, роботи яких потрапили в шорт-лист конкурсу. Як "1+1 медіа", вважаємо, що завжди невпинно потрібно розвиватись, тому надаємо півфіналістам унікальну можливість пройти інтенсивний тренінг, щоб підготуватись до непростих вихідних, коли вони за два дні зніматимуть нове відео. Впевнені, що це позитивно вплине на якість робіт і, сподіваємось, що нова тема стане учасникам не менш близькою, ніж тема миру», - зазначає PR-директор «1+1 медіа» Світлана Павелецька.

 

4 листопада у кінотеатрі «Оскар» в ТЦ «Gulliver» у Києві на Фестивалі короткого метру The Next Big Thing будуть показані роботи півфіналістів на нову тему. Журі фестивалю визначить трьох переможців, які отримають приз - камеру GoPro. Також буде оголошена спеціальна нагорода від партнерів конкурсу та приз глядацьких симпатій.

 

Нагадаємо, конкурс-пітчинг The Next Big Thing-2014 стартував 1 вересня цього року. Учасники знімали відео на тему «Мир» хронометражем до трьох хвилин. Перший етап конкурсу закінчився 16 жовтня, усього на розгляд журі надійшло майже 500 робіт, 267 із них опубліковані на сайті. Публікувались роботи, які пройшли попередню модерацію на відповідність вимогам конкурсу та відтворювали заявлену тему. Прийом робіт завершився 15 жовтня, після цього на сайті тривало голосування.

 

Ознайомитись з шорт-листом конкурсу можна тут.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2842
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду