Головред газети «Вести» Гужва погрожує владі, що південний схід рано чи пізно прийде на дільниці

Головред газети «Вести» Гужва погрожує владі, що південний схід рано чи пізно прийде на дільниці

27 Жовтня 2014
3069

Головред газети «Вести» Гужва погрожує владі, що південний схід рано чи пізно прийде на дільниці

3069
Головред газети «Вести» Гужва погрожує владі, що південний схід рано чи пізно прийде на дільниці
Головред газети «Вести» Гужва погрожує владі, що південний схід рано чи пізно прийде на дільниці

Головний редактор газети «Вести» Ігор Гужва прокоментував в ефірі «Радио Вести» підсумки позачергових парламентських виборів до Верховної Ради, заявивши, що владі України не варто будувати ілюзій з приводу того, що народ їх підтримав. Про це повідомляє, цитуючи пана Гужву, російське інформагентство «РИА Новости».

 

На думку Ігоря Гужви, мільйони українців не асоціюють себе з українським політичним життям, з чим пов'язана вкрай низька явка на виборах 26 жовтня. «Я б на місці влади не будував ілюзій, що народ їх підтримав. Голосувала лише половина населення. Причому саме в тих регіонах, де найбільше незадоволених (це південний схід), явка була мінімальною. Але рано чи пізно вони прийдуть на дільниці , і тоді картина буде для нинішньої влади зовсім інша», - заявив він.

 

Головред видання зазначив, що після виборів конфігурація влади залишиться такою ж, як і в останні місяці.  «Відчуття після цих виборів - такий тихий смуток. Коли чекаєш якихось змін, але за підсумками заходу розумієш, що нічого не змінюється», - заявив він.

 

На думку Ігоря Гужви, «з корупцією також, як і раніше, буде все погано», і негативним фактором буде наявність депутатів-мажоритарників через те, що владі доведеться домовлятися з ними.  «225 осіб, який по суті самі "купили" собі округ - в прямому чи переносному сенсі - не будуть себе почувати членами команди якогось політика і будуть насамперед працювати на свою кишеню або кишеню ту людину, яка їх туди провів», - сказав він.

 

Варто нагадати, що повернення від партійної системи формування Верховною Ради України до змішаної партійно-мажоритарної відбулось за часів каденції Віктора Януковича.

 

Як відомо, Ігор Гужва є головним редактором газети «Вести» і керівником медіахолдингу «Мультимедіа-інвест груп», до складу якого входять газета «Вести», журнал «Вести. Репортер», радіо «Вести» і телеканал UBR. Пан Гужва називає себе власником цих медіа, спростовуючи причетність до них представників оточення Віктора Януковича та Віктора Медведчука. Він заявляє, що розвиває медіа на залучені кошти, але імен кредиторів не називає.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3069
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sparrov
3439 дн. тому
Смішно коли злочинці скрушно ллють крокодилячі сльози, що все так погано. Коли ж самі доклали свої лапи аби було ще гірше.
слідчий
3440 дн. тому
За моїми підрахунками, гужва мав би вже розміняти другу чверть свого тюремного строку. А він досі на свободі. Як це можливо? Що в нас робить прокуратура???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду