Роман Скрипін переміг у «народному голосуванні» премії «Фаворит телепреси – 2014»

Роман Скрипін переміг у «народному голосуванні» премії «Фаворит телепреси – 2014»

22 Жовтня 2014
4997

Роман Скрипін переміг у «народному голосуванні» премії «Фаворит телепреси – 2014»

4997
Роман Скрипін переміг у «народному голосуванні» премії «Фаворит телепреси – 2014»
Роман Скрипін переміг у «народному голосуванні» премії «Фаворит телепреси – 2014»

Голова громадської організації «Громадське телебачення», ведучий «Громадського ТБ», Роман Скрипін став лідером народного голосування премії «Фаворит телепреси» у 2014 році. За нього проголосувала більшість аудиторії у Facebook на спеціальній сторінці «Вибираємо "Фаворита телепреси-2014"».

 

Трійка лідерів «народного голосування» виглядає таким чином:

 

Роман Скрипін, «Громадське ТБ» - 243 голоси

Дмитро Гнап, «Громадське ТБ» - 189 голосів

Левко Стек, «Радіо Свобода» - 155 голосів

 

Віддати свій голос міг будь-який читач «Детектор медіа» і користувач Facebook до 18.00 22 жовтня.

 

Нагадаємо, переможцем премії «Фаворит телепреси - 2014» за версією 20 експертів став воєнний кореспондент Андрій Цаплієнко (екс-«Інтер», нині «1+1»). Друге місце посів Денис Бігус (ZIK, «Наші гроші»), третє - Настя Станко («Громадське ТБ»).

 

У 2014 році оргкомітет премії «Фаворит телепреси» вирішив змінити її формат - не визначати найкращі, на думку телевізійних оглядачів, три телевізійні проекти, а заохотити визнанням конкретних тележурналістів, які в минулому телесезоні (осінь 2013 - літо 2014) продемонстрували:

- творчий пошук у розвитку виробництва суспільно-відповідального телевізійного продукту в Україні;

- громадянську позицію і вірність журналістським стандартам під час Революції гідності, військового конфлікту на Сході країни, інформаційної війни з Російською Федерацією.

 

До експертної ради нагороди «Фаворит телепреси - 2014» увійшли представники таких українських ЗМІ: «День», «Дзеркало тижня. Україна», «Журналіст України», «Комментарии», LB.ua, «МедіаБізнес», Мedia Business Reports, «Обозреватель», «Детектор медіа», «Телепростір», «Радіо Свобода», Інститут масової інформації, «Медіапорт», «Теленеделя», «Український тиждень» (сайт), «Редакторський портал», Markеting Media Review, «Громадське радіо», «Урядовий кур'єр», журнал «Фокус».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4997
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ярко
3464 дн. тому
Роман Скрипін справді професіонал високого класу, безкомпромісний борець-журналіст. Молодець
mara zinger
3465 дн. тому
як це можливо, щоб такий нефаховий ,закомплексований, невихований, а інколи відверто хамовитий "журналіст" може подобатись глядачам? якось дивно, чи я чогось не розумію(((
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду