22 жовтня будуть нагороджені переможці премії «Фаворит телепреси – 2014»

22 жовтня будуть нагороджені переможці премії «Фаворит телепреси – 2014»

20 Жовтня 2014
3899

22 жовтня будуть нагороджені переможці премії «Фаворит телепреси – 2014»

3899
22 жовтня будуть нагороджені переможці премії «Фаворит телепреси – 2014»
22 жовтня будуть нагороджені переможці премії «Фаворит телепреси – 2014»

22 жовтня о 18:00 у Sepia Pub (вул. Сагайдачного, 8) будуть нагороджені переможці премії телевізійних оглядачів «Фаворит телепреси - 2014», а саме володарі першого, другого та третього місць.

 

Нагадаємо, до десятки претендентів, які отримали найбільшу кількість голосів експертів, увійшли такі тележурналісти (за абеткою):

 

Алла Мазур, «1+1»

Андрій Куликов, ICTV, «Громадське радіо»

Андрій Цаплієнко, екс-«Інтер», нині «1+1»

Віталій Гайдукевич, 5 канал

Денис Бігус, ZIK, «Наші гроші»

Дмитро Гнап, «Громадське ТБ»

Зураб Аласанія, Національна телекомпанія України

Настя Станко, «Громадське ТБ»

Роман Бочкала, «Інтер»

Сергій Рахманін, «Дзеркало тижня. Україна», «ZIK»

 

До експертної ради нагороди «Фаворит телепреси - 2014» увійшли представники таких українських ЗМІ: «День», «Дзеркало тижня. Україна», «Журналіст України», «Комментарии», LB.ua, «МедіаБізнес», Мedia Business Reports, «Обозреватель», «Детектор медіа», «Телепростір», «Радіо Свобода», Інститут масової інформації, «Медіапорт», «Теленеделя», «Український тиждень» (сайт), «Редакторський портал», Markеting Media Review, «Громадське радіо», «Урядовий кур'єр», журнал «Фокус».

 

Тим часом триває відкрите «народне голосування», переможець якого буде визначений додатково. Проголосувати можна на спеціальній сторінці у Facebook «Вибираємо "Фаворита телепреси-2014"». Віддати свій голос може будь-який читач. Закінчення голосування - о 18:00 22 жовтня.

 

На цей час за народним голосуванням лідирує Роман Скрипін, «Громадське ТБ» (230 голосів). Друге місце посідає Дмитро Гнап, «Громадське ТБ» (176 голос), третє - Левко Стек, «Радіо Свобода» (154 голоси).

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», у 2014 році оргкомітет премії «Фаворит телепреси» вирішив змінити її формат - не визначати найкращі, на думку телевізійних оглядачів, три телевізійні проекти, а заохотити визнанням конкретних тележурналістів.

 

Премією будуть нагороджені телевізійники, котрі, на думку експертів в минулому телесезоні (осінь 2013 - літо 2014) продемонстрували:

- творчий пошук у розвитку виробництва суспільно-відповідального телевізійного продукту в Україні;

- громадянську позицію і вірність журналістським стандартам під час Революції гідності, військового конфлікту на Сході країни, інформаційної війни з Російською Федерацією.

 

Нагадаємо, що «Фаворит телепреси» засновано 2007 року як премію для телевізійних програм від оглядачів, які пишуть про телеконтент та медійний ринок у друкованих та інтернет-виданнях. Організатор премії - «Детектор медіа».

 

«Фаворит телепреси - 2007» - «Вікна» (СТБ).

«Фаворит телепреси - 2008» - «За вікнами» (СТБ).

«Фаворит телепреси - 2009» - «Україна має талант» (СТБ).

«Фаворит телепреси - 2010» - «Міняю жінку» («1+1»).

«Фаворит телепреси - 2011» - «РесПубліка з Анною Безулик» (5 канал).

«Фаворит телепреси - 2012» - «Гроші» («1+1»).

«Фаворит телепреси - 2013» - «Ревізор» з Ольгою Фреймут (Новий канал).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3899
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду