«Вікна-новини» на СТБ вестиме журналіст Юлія Янчар

«Вікна-новини» на СТБ вестиме журналіст Юлія Янчар

13 Жовтня 2014
8296

«Вікна-новини» на СТБ вестиме журналіст Юлія Янчар

8296
«Вікна-новини» на СТБ вестиме журналіст Юлія Янчар
«Вікна-новини» на СТБ вестиме журналіст Юлія Янчар

Новою ведучою інформаційної програми «Вікна-новини» на телеканалі СТБ стала Юлія Янчар. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Пані Янчар вестиме випуски «Вікон-новин» о 18:00 по черзі з Вітою Євтушиною та Ольгою Кучер. Випуски о 22:00 ведуть по черзі Тетяна Висоцька і Володимир Бойко.

 

Сьогодні, 13 жовтня, пані Янчар дебютує у випуску о 18:00. До того як стати ведучою, вона тривалий час працювала журналістом у новинах.

 

«Нам дуже пощастило отримати можливість працювати одночасно і журналістами, і ведучими. Це класна західна практика провідних європейських та американських каналів, у тому числі таких гігантів як BBC, CNN. Для мене це просто ще одна грань професії журналіста. Важливо правильно подати картину дня так, щоб колеги були задоволенні, а глядачі наступного дня десь у транспорті говорили: "Бачили вчора "Вікна-новини" на СТБ? Вони такі гарні сюжети роблять"», - сказала в інтерв'ю сайту каналу СТБ нова ведуча «Вікон-новин».

 

Пані Янчар має дві вищі освіти журналіста, одну з них здобула у Варшавському університеті. «Сім років тому я мала можливість залишитись після навчання у Польщі, але з часом зрозуміла, що дуже-дуже хочу повернутися додому. Я із Західної України, почуття патріотизму у нас у крові! Не маючи жодних зачіпок переїхала до Києва і філігранно виточувала журналістську майстерність, починаючи з роботи на регіональному каналі. Пізніше мене запросили працювати у "Вікна-новини" на СТБ. Зараз, повертаючись думками у минуле, я розумію, що вчинила дуже правильно, коли повернулася до України», - розповіла журналістка.

 

Нагадаємо, у вересні ведучою «Вікон-новин» о 18:00 стала Ольга Кучер, яка до цього також була журналістом програми.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8296
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду