Олег Задоянчук загинув у зоні АТО

Олег Задоянчук загинув у зоні АТО

6 Вересня 2014
12215

Олег Задоянчук загинув у зоні АТО

12215
Олег Задоянчук загинув у зоні АТО
Олег Задоянчук загинув у зоні АТО

У зоні АТО загинув відомий журналіст Олег Задоянчук. Про це повідомляє ТСН.

 

Він був головним редактором «Післямови» Олександра Ткаченка, редактором проекту «Обличчя світу», випусковим редактором на новинах Нового, 5-го каналу, ТСН, «Сіті». Останнім часом працював в «Укрінформі». Йому було 43 роки.

 

Олег Задоянчук загинув на Донбасі під час ракетного обстрілу, повідомив у Facebook журналіст Вахтанг Кіпіані. «Всього чотири дні провів на фронті неоголошеної війни. Вічная пам'ять Олегові. Путін здохни», - написав журналіст.

 

За інформацією «Детектор медіа», Олега Задоянчука мобілізували, і 31 серпня він вирушив на війну. За даними ТСН, він не скористався жодною можливістю не піти. В Олега був слабкий зір, що не стало підставою для відмови.

 

«Не дивує, бо ми пам'ятаємо і завжди пам'ятатимемо твою, Олежку, спокійну і неквапливу послідовність, без жодної патетики і пафосу. Ти дуже серйозно і уважно ставився до життя і до людей, не легковажив ні вчинками, ні словами. Ти так щиро вникав у довколишній світ, розгадував його, вивчав. Для тебе не існувало дрібниць у ставленні до людей. Складно уявити тебе зі зброєю в руках, але ти взяв її до рук з необхідності захистити свою країну. У тебе слова не розходилися з ділами, Олеже. Світла тобі пам'ять, друже», - пише ТСН.

 

«Детектор медіа» висловлює співчуття рідним, друзям і колегам Олега Задоянчука. Світла пам'ять Олегові! Герої не вмирають!

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12215
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Любитель
3491 дн. тому
Кто ответит за: взяли человека со слабым зрением взяли без воинской специальности не было проведено слаживание - 29 августа только взяли ??? Я бы расстрелял воекнкома
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду