Держкомтелерадіо змінив склад колегії

Держкомтелерадіо змінив склад колегії

4 Вересня 2014
3313

Держкомтелерадіо змінив склад колегії

3313
Держкомтелерадіо змінив склад колегії
Держкомтелерадіо змінив склад колегії

У зв'язку із кадровими змінами затверджено оновлений персональний склад колегії Державного комітету телебачення і радіомовлення. Про це повідомляє прес-служба Комітету.

 

Наказом Голови Держкомтелерадіо Олега Наливайка до складу колегії введено головного редактора газети «Урядовий кур'єр»  Сергія Брагу.

 

Зараз колегія Держкомтелерадіо складається з 26 осіб. До її складу входять голова Держкомтелерадіо та його заступник, керівники структурних підрозділів відомства, народні депутати Володимир Яворівський та Андрій Шевченко, генеральні директори НТКУ, НРКУ, ДТРК «Всесвітня служба УТР», ДТРК «Культура», інші керівники підприємств та установ, що підпорядковуються Держкомтелерадіо, науковці та інші.

 

Від інститутів громадянського суспільства для роботи в колегії Держкомтелерадіо запрошено голову товариства «Просвіта» Павла Мовчана, голову профспілки працівників культури Людмилу Перелигіну, голову Громадської ради при Держкомтелерадіо Олександра Човгана.

 

Із оновленим складом колегії Держкомтелерадіо можна ознайомитись на веб-сайті відомства.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3313
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду