Завершився чат з Ігорем Розкладаєм та Оленою Голуб

Завершився чат з Ігорем Розкладаєм та Оленою Голуб

4 Вересня 2014
8450

Завершився чат з Ігорем Розкладаєм та Оленою Голуб

8450
Тема - «Робота журналіста у передвиборний період»
Завершився чат з Ігорем Розкладаєм та Оленою Голуб
Завершився чат з Ігорем Розкладаєм та Оленою Голуб

4 вересня о 15.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю медіаюриста Інституту медіа права Ігоря Розкладая та медіаексперта Інституту масової інформації Олени Голуб на тему: «Робота журналіста у передвиборний період»

 

До обговорення пропонуються питання: нюанси виборчого законодавства, які повинні знати журналісти під час висвітлення перебігу позачергових парламентських виборів, що відбудуться 26 жовтня 2014 року; дотримання журналістських стандартів під час виборчої кампанії та ін.

 

Повну версію чату читайте найближчими днями.

 

Біографічна довідка:

 

Ігор Розкладай - юрист Інституту медіа права, магістр права (Національний університет «Києво-Могилянська академія»). Член Незалежної експертної ради з питань діяльності мас-медіа під час виборів 2007 року.

 

Представник колективного члену у громадській раді при Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення.

 

Автор публікацій з проблематики інформаційного та медіа права, зокрема проблеми становлення цифрового мовлення, захисту персональних даних, органів, що опікуються інформаційною сферою.

 

Хобі: генеалогія, орнітологія, історія, postcrossing.

 

Олена Голуб - медіаексперт, керівник відділу моніторингу журналістських стандартів та джинси Інституту масової інформації.

 

З 2005 року - помічниця керівника НГО «Міжнародний інститут демократії».

 

Червень 2006 - жовтень 2007 - координатор проекту «Престижна журналістська практика» в рамках співпраці офісу ОБСЄ в Україні та Інституту масової інформації.

 

З 2007 року - експерт Інституту масової інформації з питань дотримання друкованими та інтернет-ЗМІ журналістських стандартів та виявлення матеріалів з ознаками замовлення.

 

З 2012 року - керівник відділу моніторингів джинси та журналістських стандартів ІМІ.

 

Розробила серію методологій моніторингу ЗМІ на предмет дотримання ними журналістських стандартів, в тому числі гендерного балансу, та виявлення замовних матеріалів.

 

Отримала «Відзнаку гендерної рівності-2013» від Жіночого правозахисного центру «Ла Страда Україна» та Інформаційно-консультативного жіночого центру.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8450
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду