Юрій Бутусов заявив, що його пошту не зламували, а опубліковане «листування» – російська пропаганда

Юрій Бутусов заявив, що його пошту не зламували, а опубліковане «листування» – російська пропаганда

22 Серпня 2014
3512

Юрій Бутусов заявив, що його пошту не зламували, а опубліковане «листування» – російська пропаганда

3512
Юрій Бутусов заявив, що його пошту не зламували, а опубліковане «листування» – російська пропаганда
Юрій Бутусов заявив, що його пошту не зламували, а опубліковане «листування» – російська пропаганда

Вчора, 21 серпня, відомий російський блогер ntv повідомив, що особисту електронну пошту головного редактора українського інтернет-видання «Цензор.нет» Юрія Бутусова було зламано. Український журналіст спростував цю інформацію, назвавши такі заяви «російською пропагандою». Про це пан Бутусов написав на своїй сторінці в Facebook.

 

«Один з головних рупорів кремлівської пропаганди (блогер ntv. - ТК) заявив про те, що зламав мою поштову скриньку. А відомий зрадник Батьківщини, який працює на замовлення російських спецслужб Анатолій Шарій (український журналіст, який с статусі політичного біженця перебуває в ЄС.- ТК) почав розганяти цю сенсаційну інформацію. Думаю, що Шарій і виконав це замовлення. Що у всьому цьому правда? Так, мене звуть Ю.Бутусов, і у мене є скринька на Gmail....Зрозуміло, мої скриньки у повній цілості, ніхто їх не зламував», - написав Юрій Бутусов.

 

«Хакери» опублікували так звану особисту переписку головного редактора «Цензор.нет», в якій він начебто роздає завдання працівникам «Цензора» закривати чи видаляти коментарі, «топити Гіркіна», давати більше коментарів західних діячів, і зазначає, що «У нас зараз є чітка позиція - валити Росію».

 

«Зрозуміло, я так не пишу і не спілкуюся. Зрозуміло, полінувалися шкідники багато попрацювати в фотошопі, і зляпали всього-то кілька сторіночок, хоча зазвичай, коли зламують скриньку, то не соромляться і викладають всю переписку. Але читав з інтересом - адже Шарій це писав на підставі своєї практики спілкування з замовниками, так що клінічна картина очевидна», - написав пан Бутусов.

 

Головред «Цензор.нет» також зазначив, що така увага до його видання, яке росіяни назвали «одним з найбільших українських ЗМІ з більш, як 6 мільйонами відвідувачів на день», є свого роду честю для «Цензора».

 

«Як то кажуть, багато ворогів - багато честі. Для мене велика честь, що російська пропаганда прямо називає «Цензор.нет» своїм головним ворогом, для мене честь, що зрадники Батьківщини, такі як Шарій, вважають мене своїм ворогом. Ось це чиста правда - я таке генетичне сміття ненавиджу. Це доказ ефективності роботи команди «Цензора» щодо захисту національних інтересів України і боротьбі з путінської агресією. Особливо хочу подякувати читачам «Цензор.нет» - спасибі ВАМ за довіру», - написав Юрій Бутусов.

 

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що «Цензор.нет» створює відділ військових кореспондентів, який очолить журналістка Вікторія Ясинська. Публікації відділу з'являтимуться в окремому розділі інтернет-видання, і будуть присвячені історіям українським воїнів - військовим і добровольцям, які захищають батьківщину.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3512
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду