Пораненого фотографа Олександра Глядєлова доправили до шпиталю у Дніпропетровську

Пораненого фотографа Олександра Глядєлова доправили до шпиталю у Дніпропетровську

22 Серпня 2014
3721

Пораненого фотографа Олександра Глядєлова доправили до шпиталю у Дніпропетровську

3721
Пораненого фотографа Олександра Глядєлова доправили до шпиталю у Дніпропетровську
Пораненого фотографа Олександра Глядєлова доправили до шпиталю у Дніпропетровську

Фотокореспондент видання «Лівий берег» (Lb.ua) Максим Левін повідомляє, що пораненого 21 серпня під час бойових дій в місті Іловайську (Донецька область) фотографа-фрілансера Олександра Глядєлова на вертольоті відправлено до Дніпропетровська. Про це він написав у своєму Facebook.

 

«Для тих хто хвилюється за Сашу Глядєлова. Він вже в Дніпрі в госпіталі. З Курахово 300-х і Сашу вертушкою відвезли на Днєпр. Ходить сам, накульгує, але ніби не зачепило кістку - пощастило. допоміг Celox, який був у Дондюка з собою. Кровотечу зупинили на місці в Іловайську. Саша під час транспортування почувався нормально і продовжував знімати», - написав Максим Левін і опублікував фото пораненого фотографа.

 

Нагадаємо, 21 серпня під час бойових дій в місті Іловайську (Донецька область) було поранено фотографа-фрілансера Олександра Глядєлова та громадського активіста і блогера, бійця добровольчого батальйону «Донбас» Дмитра Резніченка.

 

Дмитро Резніченко отримав вогнепальне поранення в руку, Олександра Глядєлова ранило в ногу. За попередньою інформацією відомо, що їх у складі сімох інших поранених осіб вивезли з міста та госпіталізували.

 

у травні важке поранення в голову в зоні АТО отримав активіст Майдану, редактор видання «Вісті Каменя» Богдан Пташник із міста Каменя-Каширського (Волинська обл.).Наразі він проходить лікування і реабілітацію.

 

8 липня, в Луганській області репортер телеканалу «Інтер» Роман Бочкала та оператор «Інтера» Василь Меновщиков разом з українськими військовими потрапили під мінометний обстріл терористів. Журналіст отримав травми внаслідок падіння з висоти, оператор не постраждав.

 

27 липня під час обстрілу в зоні АТО була важко поранена кореспондент каналу «Еспресо TV» Б'янка Залевська. Згодом журналістку відправили літаком на лікування до Варшави.

 

«Детектор медіа»

Фото - з Facebook Максима Левіна

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3721
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду