До 14 вересня – подання заявок на отримання двох річних стипендій Британської ради з вивчення англійської мови

5 Серпня 2014
3814

До 14 вересня – подання заявок на отримання двох річних стипендій Британської ради з вивчення англійської мови

3814
До 14 вересня – подання заявок на отримання двох річних стипендій Британської ради з вивчення англійської мови

Британська рада оголошує конкурс на дві річні стипендії з вивчення англійської мови для професіоналів, які працюють у галузі культури та мистецтва. До участі запрошуються арт-менеджери, професіонали креативної сфери, журналісти, які пишуть про культуру, та митці, які прагнуть покращити свою англійську мову.

 

«Українська культура та мистецтво стають частиною європейського культурного простору, де знання англійської є невід'ємною складовою успішної роботи митців та арт-професіоналів. Британська рада сприятиме професійному розвитку двох українських талановитих фахівців, надаючи часткову стипендію на вивчення англійської мови», - йдеться в повідомленні Британської ради.

 

Два переможці стануть студентами річного очного курсу myClass.

 

myClass - це нова, гнучка форма вивчення англійської, що дозволяє студентам керувати своїм навчанням: обирати день, час, викладача та тему заняття. Студент може самостійно визначати інтенсивність навчання та пройти курс у коротший або довший термін.

 

Курс передбачає 120-годинне навчання у Британській раді в Києві, яке розпочнеться після 1 жовтня 2014 року. Британська рада покриває 75% вартості навчання та безкоштовно надає всі навчальні матеріали. Переможці мають самостійно сплатити перші 30 годин курсу (25% вартості курсу - 3500 грн.)

 

До участі запрошуються професіонали, які останні три роки працюють в українській культурній сфері, володіють англійською мовою на середньому рівні (В1-В2) та ці знання необхідні їм для професійного розвитку.

 

Учасники мають надіслати до 14 вересня на електронну скриньку arts@britishcouncil.org.ua такі документи:

1. Резюме (українською або англійською мовами).

2. Мотиваційний лист українською мовою на тему: Важливість володіння англійською мовою для власного професійного шляху

 

Переможці будуть визначені наприкінці вересня. Британська рада зв'яжеться тільки з переможцями конкурсу.

 

Деталі конкурси можна прочитати на офіційній сторінці Британської ради.

 

У разі виникнення питань слід звертатися за адресою arts@britishcouncil.org.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3814
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду