До 21 серпня – прийом заявок на Школу цифрової журналістики для журналістів-розслідувачів

28 Липня 2014
3307

До 21 серпня – прийом заявок на Школу цифрової журналістики для журналістів-розслідувачів

3307
До 21 серпня – прийом заявок на Школу цифрової журналістики для журналістів-розслідувачів

Інститут розвитку регіональної преси (ІРРП) спільно з чеським партнером Transitions Оnline за підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Чехія оголошує набір на Школу цифрової журналістики.

 

Мета курсу - допомогти українським журналістам-розслідувачам оволодіти навичками цифрової журналістики, в тому числі роботи з великими масивами даних, збору, аналізу та візуалізації інформації, безпечної роботи онлайн та захисту власної інформації від фішингу, визначення можливих онлайн-загроз та їх уникнення, збереження безпеки персональних акаунтів та гаджетів.

 

Курс розпочнеться наприкінці серпня та включатиме:

- 4-денний модуль із журналістики даних та візуалізації (26-29 вересня 2014 р., Київ),

- 3-денний модуль із цифрової безпеки (перша половина листопада 2014 р., Київ),

- 3 вебінари, присвячені юридичним аспектам роботи онлайн, з відкритими реєстрами даних, доступу до інформації (кінець серпня, вересень),

- 3 вебінари, присвячені засобам візуалізації та інструменту DocumentCloud (жовтень, листопад).

 

З групою працюватимуть українські та чеські тренери Пьотр Кочі, Марсель Шулек, Олег Хоменок, Анатолій Бондаренко, Емін Хусейнзаде, Микола Костинян.

 

До участі запрошуються журналісти-розслідувачів із щонайменше дворічним досвідом роботи, котрі зацікавленні у вдосконаленні навичок роботи з цифровими технологіями.

 

Подати заявку можна до 21 серпня 2014 року.

 

Участь у тренінгу є безкоштовною. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі та компенсація витрат на проїзд.

 

Групи учасників тренінгу формуються на конкурсній основі. ІРРП повідомить запрошеним учасникам про участь до 26 серпня 2014 року.

 

Запитання слід надсилати на електронну адресу irrp.org.ua@gmail.com або звертатися за номером 067 5472233.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3307
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ТИМАНЧИ
3531 дн. тому
Приберіть із заголовку "цифрова " журналістика і щезне весь сенс анонсованого фуфла. Журналістика існує незалежно від засобів передачі інформації.Вона або є , або не існує.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду