До 25 серпня – подання на програму мультимедійності від Українсько-польської радіошколи

До 25 серпня – подання на програму мультимедійності від Українсько-польської радіошколи

15 Липня 2014
3544

До 25 серпня – подання на програму мультимедійності від Українсько-польської радіошколи

3544
До 25 серпня – подання на програму мультимедійності від Українсько-польської радіошколи
До 25 серпня – подання на програму мультимедійності від Українсько-польської радіошколи

Українсько-польська радіошкола, у партнерстів з Школою журналістики УКУ, запрошує журналістів, медіа-менеджерів, працівників ЗМІ на участь в програмі навчань «Мультимедійність».

 

Програма охоплює чотири навчальні сесії, що проходитимуть у Львові. Перша сесія - 10-14 вересня, друга - 25-28 вересня, третя - 17-19 жовтня, четверта - 7-9 листопада.

 

У рамках програми учасники матимуть можливість відвідати 21 Книжковий Форум (11-14 вересня), ІІ Львівський Медіа Форум (25-27 вересня), стажуватимуться в студіях онлайн-радіостанції MJoy Radio та побувають в редакції радіо «Львівська хвиля».

 

Тренерами Школи будуть українські та закордонні експерти, керівники редакцій, журналісти-репортери, серед яких:

-Ігор Померанцев (ВВС, «Радіо Свобода», Прага, Чехія);

-Юлія МакГаффі (колишнiй головний редактор Корреспондент.net, ведуча шоу Newsroom, радiо «Аристократи»,  Київ, Україна);

-Ольга Грицик (канал «Україна», Київ, Україна);

-Ярослав Лодигін, Данило Хомутовський, Лєра Чачібая (радіо «Аристократи», Київ, Україна);

-Дарек Маціборек (польський радіожурналіст, один з творців радіомережі RMF FM).

 

Форми навчання: тренінги, майстер-класи, творчі зустрічі, дискусії.

 

У відборі до участі у програмі перевага надаватиметься журналістам та менеджерам з досвідом роботи в медіа, проте подавати заявку можуть також і ті, хто лише планує отримати такий досвід.

 

Організатори компенсують витрати на проїзд та проживання для учасників з інших міст.

 

Відбір учасників відбуватиметься  на основі заповненої анкети (при потребі - додаткового інтерв'ю). Анкети можна заповнювати до 25 серпня включно (анкети, заповнені пізніше, також розглядатимуться за умови високої мотивації).

 

Підтвердження участі учасники отримають до 29 серпня. Організатор залишає за собою право не пояснювати і не оголошувати причини відмови.


Анкету можна заповнити тут.

 

Додаткову інформацію можна отримати, написавши на електронну адресу in@radioschool.com.ua, та  на офіційному сайті РадіоШколи  або у Facebook Mjoy Multimedia . Контактний телефон: (050) 371-55-91 (Марта).


Радіошкола була створена в лютому 2009 року з ініціативи медіа-фахівців, зацікавлених у розвитку радіо в контексті нових технологічних можливостей. Територіально школа розташована у Львові, але своєю діяльністю охоплює Україну, Польщу та інші країни ЄС.

 

Амбітним та довготривалим завданням Радіошколи є пошук нових форм (і як наслідок - нових форматів) розвитку радіо в контексті динамічної еволюції інтернету; перевтілення радіо в мультимедійну форму ЗМІ. Разом з тим Радіошкола займається дослідженням історичних аспектів становлення радіо та відновленням забутих традицій і форм.

 

У короткій перспективі Школа ставить собі за мету об'єднати середовище радійників та журналістів, причетних до творення електронних медіа і зацікавлених у їх розвитку в майбутньому.

 

Радіошкола здійснила чотири випуски слухачів за напрямками: Основи радіо-майстерності, Online-радіо, Майстерність радіорепортажу, FM + Оnline радіо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3544
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду