Журналіст із Житомира Богдан Лисенко потрапив у полон на Донеччині

6 Липня 2014
4340

Журналіст із Житомира Богдан Лисенко потрапив у полон на Донеччині

4340
Журналіст із Житомира Богдан Лисенко потрапив у полон на Донеччині

Журналіст-фрілансер із Житомира Богдан Лисенко потрапив у полон на Донеччині. Про це «Детектор медіа» дізналася від джерел, що відмовилися називати себе з міркувань безпеки для кореспондента.

 

За даними анонімних джерел, Богдан Лисенко нібито перебуває на території тренувальної бази батальйону «Восток». Нині ведуться переговори щодо його звільнення.

 

Про те, що з 4 червня з паном Лисенком зник телефонний зв`язок, ТК розповіла його дружина Раїса. «Від 16:30 п`ятниці Богдан на дзвінки не відповідає, на нього це не схоже», - сказала вона.

 

Знайомі пана Лисенка побоювалися, що на Донеччині темношкірий журналіст міг спровокувати агресію расистів.

 

Богдан Лисенко вирушив до Донецька, аби готувати матеріали про ситуацію в регіоні для різних ЗМІ.

 

Він батько трьох дітей, постійного місця роботи не має.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4340
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду