Ігор Луценко організує акцію проти «антиукраїнської пропаганди» газети «Вести»

Ігор Луценко організує акцію проти «антиукраїнської пропаганди» газети «Вести»

26 Червня 2014
5692

Ігор Луценко організує акцію проти «антиукраїнської пропаганди» газети «Вести»

5692
Ігор Луценко організує акцію проти «антиукраїнської пропаганди» газети «Вести»
Ігор Луценко організує акцію проти «антиукраїнської пропаганди» газети «Вести»

Завтра, 27 червня, акцією під стінами головного офісу газети «Вести» за адресою у Києві: розпочнеться громадська кампанія, яка за словами її організаторів, покликана «припинити розповсюдження антиукраїнської пропаганди». Про це йдеться в анонсі заходу, який надійшов на адресу «Детектор медіа».

 

Активісти стверджують, що газета «Вести» була створена восени минулого року за фінансової підтримки олігарха Сергія Курченка і сина колишнього президента Олександра Януковича. За їх словами, під час подій на Євромайдані газета «відзначилася постійними безпідставними наклепами на учасників протесту, відійшла від принципів об'єктивної журналістики і стала щоденним рупором режиму Януковича».

 

Ініціатор акції Ігор Луценко впевнений, що активісти мають право вимагати у влади заборони діяльності антиукраїнських ЗМІ.

 

«Сьогодні громада повинна бути максимально об'єднаною, посилювати публічний тиск на владу та вимагати конкретних дій у подоланні нелегальних та корупційних схем діяльності. Ми вимагаємо від влади конкретного кроку - заборонити діяльність антиукраїнських медіа в країні. Ми зберемося під стінами головного офісу газети «Вести» аби оголосити про початок кампанії з метою припинення розповсюдження антиукраїнської пропаганди у столиці та інших обласних центрах країни», - говорить пан Луценко.

 

Акція розпочнеться о 17.00 за адресою: Київ, вул. Червоноармійська, 6.

 

«Детектор медіа» звернулась за коментарями до гендиректора ТОВ «Вісті Мас-Медіа» Ігоря Гужви та редакції газети, проте наразі ніхто на телефонні дзвінки не відповідає.

 

Нагадаємо, підрозділом податкової міліції Міністерства доходів і зборів України спільно з Держфінмоніторингом України було заблоковано рахунки ТОВ «Вісті Мас-Медіа» та директора зазначеного товариства Ігоря Гужви. Проте газета «Вести» продовжує виходити і розповсюджуватись.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5692
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду