У Донецьку терористи ДНР захопили журналіста інтернет-видання

У Донецьку терористи ДНР захопили журналіста інтернет-видання

17 Червня 2014
4802

У Донецьку терористи ДНР захопили журналіста інтернет-видання

4802
У Донецьку терористи ДНР захопили журналіста інтернет-видання
У Донецьку терористи ДНР захопили журналіста інтернет-видання

Сьогодні, 17 червня, близко 13.00 у м.Донецьку зник журналіст інтернет-видання «УРА-Информ.Донбасс» Олександр Перемот. Про це повідомляє сайт видання.

 

Редакція стверджує, що останній раз журналіст виходив на зв'язок, коли перебував біля будівлі прокуратури Донецька, яка зараз захоплена представниками так званої «ДНР». Олександр Перемот робив фоторепортаж з місця подій.

 

За даними «УРА-Информ.Донбасс», захопленого журналіста утримують в будівлі прокуратури.

 

«Ми проінформували про те, що трапилося влада міста і керівництво ГУ МВС України в м. Донецьку. Також задіємо всіх осіб, які можуть допомогти в переговорному процесі. Представники самопроголошеної Донецької народної республіки відмовилися давати нашому виданню інформацію щодо інциденту, так як ми не є ЗМІ, акредитованим ДНР. Ми робимо всі зусилля, щоб звільнити Олександра, про які поки не можемо поширюватися докладно», - повідомляє видання.

 

Водночас, з огляду на небезпеку для своїх співробітників, редакція «УРА-Информ.Донбасс» переходить на віддалений режим роботи.

 

Нагадаємо, сьогодні, 17 червня, у м. Макіївці (Донецька обл.) озброєні автоматами люди в камуфляжі, які назвалися представниками «служби безпеки ДНР», викрали генерального директора видавничо-поліграфічного комплексу «Преса Макіївки» Ларису Бутову та головного редактора газети «Вечерняя Макеевка» Марію Семенову.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4802
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду