Редактора порталу Dnepr.com переслідують терористи

7 Червня 2014
4424

Редактора порталу Dnepr.com переслідують терористи

4424
Редактора порталу Dnepr.com переслідують терористи

Прізвище, фото та персональні дані редактора порталу Dnepr.com Марини Давидової оприлюднені спільнотою «Стоп правый сектор. Днепропетровск» на сторінці «Вконтакте». Про це журналістка розповіла на своїй сторінці в Facebook.

 

До прибічників Правого сектора журналістку зарахували, вочевидь, завдяки фото на тлі прапора України:

 

 


 

 

Як розповіла Марина Давидова в коментарі кореспонденту Інститутут масової інформації, днями їй телефонував невідомий, який представився представником відділу по боротьбі із кіберзлочинами. Після відмови цієї особи називати ім’я та посаду, журналістка не стала продовжувати розмову.

 

Марина Давидова направила звернення щодо цих інцидентів до міліції та Служби безпеки України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4424
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду