Гужва заявляє, що у ТОВ «Вісті Мас-Медіа» немає порушень податкового законодавства

Гужва заявляє, що у ТОВ «Вісті Мас-Медіа» немає порушень податкового законодавства

22 Травня 2014
4270

Гужва заявляє, що у ТОВ «Вісті Мас-Медіа» немає порушень податкового законодавства

4270
Гужва заявляє, що у ТОВ «Вісті Мас-Медіа» немає порушень податкового законодавства
Гужва заявляє, що у ТОВ «Вісті Мас-Медіа» немає порушень податкового законодавства

Гендиректор ТОВ «Вісті Мас-Медіа» Ігор Гужва заявляє, що його компанія працювала відповідно до законодавства та не брала участі у тіньових податкових схемах. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

 

Пан Гужва наголосив, що він особисто також не причетний до порушень податкового законодавства. «З приводу зливів в ЗМІ, які йдуть щодо того, що до нас і до мене є якісь питання щодо несплати податків та участі в якихось тіньових схемах. Це повна маячня. Всі на ринку знають - що ми компанія, яка працює по-білому, веде повністю офіційну бухгалтерію, платить білу зарплату. Те ж саме стосується і мене особисто - всі мої доходи я офіційно задекларував і подав до податкової у встановлені терміни. Всі мої доходи офіційно підтверджені. Тому ми можемо відзвітувати за всю нашу діяльність», - написав гендиректор ТОВ «Вісті Мас-Медіа».

 

Пан Гужва припустив, що «звинувачення, які з'явилися - це сфальсифіковані матеріали, покликані виправдати наїзд на наші ЗМІ».

 

Нагадаємо, 22 травня, стало відомо, що податкова арештувала рахунок ТОВ «Вісті Мас-Медіа» та рахунок його директора Ігоря Гужви. Податкова міліція заявила, що розслідує причетність ТОВ «Вісті Мас-Медіа» до незаконної конвертаційної діяльності. Водночас холдинг «Мультимедіа інвест груп» заявив про тиск з боку влади. 

 

Заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар у свою чергу заявила, що арешт рахунку ТОВ «Вісті Мас-Медіа» і рахунку його генерального директора Ігоря Гужви пов'язаний винятково з відмиванням брудних грошей «Сім'ї» колишнього президента Віктора Януковича і причетного до неї бізнесмена Сергія Курченка.

 

Сайт журналістських розслідувань YanukovychLeaks стверджує, що  юридичні питання, пов'язані з діяльністю медіахолдингу «Мультимедіа інвест груп», що видає безкоштовну газету «Вести», відносилися до штатних обов'язків юриста групи компаній ВЕТЕК Сергія Курченка Анни Ситник.

 

Холдинг «Мультимедіа інвест груп» був заснований екс-головредом газети «Сегодня» Ігорем Гужвою і вийшов на ринок у травні 2013 року. «Власник компанії - я, як фізична особа. Проект розвивається на позикові кошти. Позичальники, за умовами нашої домовленості, просять дотримуватися конфіденційності», - сказав він в інтерв'ю «Детектор медіа». Водночас Ігор Гужва заявив, що у інвесторів, яких керівник медіахолдингу так і не назвав, «немає політичних інтересів в Україні». 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4270
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вася Пупкин
3619 дн. тому
Игрь Гужва, залогиньтесь!
Антипиндос
3619 дн. тому
То не могли остановить Черновол, теперь сорвалась с мозгов Сюмар. Почему какая-то грязная американская украиношлюха должна по любому поводу высказывать свое никчемное мнение? Как можно ставить тупорылых пригламуренных грантоедок на госдолжности?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду