Питання медіахолдингу Гужви вирішувала юрист Курченка

Питання медіахолдингу Гужви вирішувала юрист Курченка

22 Травня 2014
5425

Питання медіахолдингу Гужви вирішувала юрист Курченка

5425
Питання медіахолдингу Гужви вирішувала юрист Курченка
Питання медіахолдингу Гужви вирішувала юрист Курченка

Юридичні питання, пов'язані з діяльністю медіахолдингу «Мультимедіа інвест груп», що видає безкоштовну газету «Вести», відносилися до штатних обов'язків юриста групи компаній ВЕТЕК Сергія Курченка Анни Ситник.  Це випливає з документів, відновлених проектом «Канцелярська сотня», пише сайт журналістських розслідувань YanukovychLeaks.

 

У якості доказу журналісти наводять штатний розклад юридичного відділу групи компаній ВЕТЄК (СЄПЕК). Згідно з цим документом, в обов'язки Анни Ситник, окрім «Вестей», входила реєстрація торгових марок, взаємодія з Антимонопольним комітетом і держорганами.

 

Після придбання Сергієм Курченком Одеського нафтопереробного заводу в 2013 році, пані Ситник увійшла до Наглядової ради НПЗ.

 

 

Холдинг «Мультимедіа інвест груп» був заснований екс-головредом газети «Сегодня» Ігорем Гужвою і вийшов на ринок у травні 2013 року. «Власник компанії - я, як фізична особа. Проект розвивається на позикові кошти. Позичальники, за умовами нашої домовленості, просять дотримуватися конфіденційності», - сказав він в інтерв'ю «Детектор медіа». Водночас Ігор Гужва заявив, що у інвесторів, яких керівник медіахолдингу так і не назвав, «немає політичних інтересів в Україні».

 

Нагадаємо, податкова арештувала рахунок ТОВ «Вісті Мас-Медіа» та рахунок його директора Ігоря Гужви.

 

Водночас холдинг «Мультимедіа інвест груп» заявив про тиск з боку влади.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5425
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Телезритель
3625 дн. тому
И что дальше? Начали охоту на ведьм, твaри?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду