Журналісти BBC робитимуть включення в ТСН на «1+1»

Журналісти BBC робитимуть включення в ТСН на «1+1»

12 Травня 2014
5063

Журналісти BBC робитимуть включення в ТСН на «1+1»

5063
Журналісти BBC робитимуть включення в ТСН на «1+1»
Журналісти BBC робитимуть включення в ТСН на «1+1»

З 12 травня, щопонеділка та щосереди, журналісти «BBC Україна» (підрозділ Всесвітньої служби BBC) наживо виходитимуть в ефір основного інформаційного випуску ТСН на каналі «1+1» о 19.30. Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

Включення відбуватимуться із центру новинного мовлення BBC - New Broadcasting House у Лондоні. Журналісти BBC пропонуватимуть глядачам «1+1» міжнародний контекст актуальних подій регіону, а також аналіз ключових британських і світових новин.

 

Це перший спільний проект з українським телеканалом, хоча «BBC Україна» вже має низку партнерів з-поміж українських інформаційних веб-ресурсів.

 

«Популярність "ВВС Україна" невпинно зростає, а користувачі приходять на сайт bbc.ua за збалансованими, неупередженими і правдивими новинами, інтерв'ю та аналітичними статтями. Чудово те, що завдяки співпраці з таким авторитетним телеканалом, як "1+1", наші журналісти отримають нову аудиторію по всій Україні», - каже редактор відділу Європи Всесвітньої служби ВВС Артем Лісс.

 

Голова відділу розвитку Всесвітньої служби ВВС Фредерик Дyрман, відповідальний за європейські служби, вважає, що партнерство з «1+1» наблизить «ВВС Україна» до ширшої аудиторії в критичний в історії України час.

 

«ТСН - провідна інформаційна програма в Україні, наші ведучі і журналісти щороку отримують найпрестижніші професійні нагороди. Втім, таке партнерство для нас - честь, бо ВВС - трендсетер у світі міжнародних новин і золотий стандарт для журналістів. Ми прагнемо здивувати своїх глядачів, і, я впевнений, що внесок ВВС збільшить привабливість наших програм», - зазначає Сергій Попов, директор інформаційного мовлення «1+1 Медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5063
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду