На «Телекритиці» завершився чат з Віталієм Ковачем

На «Телекритиці» завершився чат з Віталієм Ковачем

24 Квітня 2014
9523

На «Телекритиці» завершився чат з Віталієм Ковачем

9523
Ведучий проекту «Дістало!» на ICTV поспілкувався на тему: «Форми і теми журналістських розслідувань у програмі "Дістало!"»
На «Телекритиці» завершився чат з Віталієм Ковачем
На «Телекритиці» завершився чат з Віталієм Ковачем

24 квітня о 13.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю ведучого проекту «Дістало!» Віталія Ковача на тему: «Форми і теми журналістських розслідувань у програмі "Дістало!"».

 

До обговорення пропонувалися питання: яка частка заявлених глядачами тем потрапляє в ефір програми «Дістало!»; чим ця програма журналістських розслідувань відрізняється від інших; чи мають творці програми табу на якісь теми та ін.

 

Повну версію чату читайте на «Детектор медіа» найближчими днями.

 

Біографічна довідка:

 

Віталій Ковач - ведучий проекту «Дістало!», на телеканалі ICTV.

 

Народився 1972 року. Освіта вища.

 

1989 - 1994 роки - навчання у Черкаському педагогічному інституті на філологічному факультеті. Отримав диплом філолога, викладача української мови та літератури.

 

1992-1993 - перекладач, шеф-редактор, рекламне агентство, Черкаси.

 

1993-1994 - журналіст, телерадіокомпанія ВІККА, Черкаси.

 

1994-2000 - журналіст, ведучий новин, Черкаська обласна державна телерадіокомпанія «Рось».

 

1995-2000 - спецкор по центральному регіону, ТІА «Вікна» Миколи Канішевського, Черкаси.

 

2000-2002 - спецкор ТІА «Вікна» Миколи Канішевського, Київ.

 

2002-2007 - спецкор «Подробиці тижня», телеканал «Інтер», Київ.

 

З 2007 року  - на телеканалі ICTV, за цей час працював у різних проектах. Був ведучим та шеф-редактором програми «Факти. Підсумки  дня», шеф-редактором вечірніх «Фактів» з Оленою Фроляк, ведучим ранкових «Фактів», шеф-редактором «Головної програми».

 

«Такого яскравого поєднання життя і роботи, як на мене, не дасть жодна професія. Журналістика - справа для авантюрних, допитливих і амбітних. Вона тримає у хорошому тонусі, лоскоче нерви і додає адреналіну. Журналістика - це постійний рух, нові знання, вміння, відкриття і виклик самому собі», - вважає Віталій Ковач.

 

Головне життєве кредо журналіста: «Не треба метушні! Ми повільно спустимось і візьмемо все, що потрібно!». Хобі: подорожі, книги, гарне кіно, мотоцикли, кулінарія.

 

Одружений, має трьох дітей.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9523
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3653 дн. тому
Коли у вашій програмі з'явиться розслідування діяльності власника каналу, олігарха Віктора Пінчука? Чи думаєте, що там нічого розслідувати? Ну, наприклад, чому він у приватному порядку, можна сказати таємно, відвідав Вищий спецсуд напередодні засідання по "справі Гонгадзе" відносно свого тестя Кучми? За словами громадського діяча Олексія Подольського - одного з потерпілих у справі Гонгадзе - перед початком засідання Вищого спецсуду по розгляду кримінальних і цивільних справ по справі Леоніда Кучми будівлю суду відвідав його зять Віктор Пінчук: "Я трохи раніше приїхав до суду, щоб з'ясувати, в які двері мені стукати. Спілкуючись з охороною, раптом бачу - з дверей виходить Віктор Пінчук. Я не знаю, чи зустрічався він там з ким - те напередодні процесу. Але що він там робив? Можливо, приїхав ранком кави попити - до суду". Чи не хочете розслідувати, що робив там ваш Пінчук? З ким зустрічався, про що розмовляв і про що домовився?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3653 дн. тому
Мене "дістали!" "зелені чоловічки" в російських серіалах про спецназ і ментів в ефірі ICTV. А вас? Не хочете провести розслідування, чому ці серіали й досі в ефірі вашого каналу, незважаючи на окупацію Криму та диверсійні загоди на Сході України? Хто їх замовляє і для чого? Чи не вважаєте наявність таких фільмів в ефірі державною зрадою і пособництвом агресору? Складається враження, що ІСТV цими стрічками зустрічає окупантів і забезпечує їм дозвілля, аби непрошеним гостям було що дивитися в перервах між захопленням адмінбудівель. Може їх крутять спеціально на замовлення путіна? Розслідуйте!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду