Юрій Розанов достроково залишає «Футбол 1» і повертається на «НТВ-Плюс»

Юрій Розанов достроково залишає «Футбол 1» і повертається на «НТВ-Плюс»

7 Квітня 2014
4951

Юрій Розанов достроково залишає «Футбол 1» і повертається на «НТВ-Плюс»

4951
Юрій Розанов достроково залишає «Футбол 1» і повертається на «НТВ-Плюс»
Юрій Розанов достроково залишає «Футбол 1» і повертається на «НТВ-Плюс»

Футбольний телекоментатор Юрій Розанов залишає телеканал «Футбол 1» і повертається на «НТВ-Плюс». Про це повідомляє «Российская газета» з посиланням на головного редактора дирекції спортивних каналів «НТВ-Плюс» Василя Уткіна. Інформацію на своїй сторінці у Facebook підтвердив директор телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2» Олександр Денисов.

 

За словами пана Уткіна, зараз триває вирішення «процедурних» питань, пов'язаних з поверненням пана Розанова в російську телекомпанію. Напряму пов'язувати це з політичною ситуацією в Україні пан Уткін не став.

 

Однак пан Денисов пояснив дострокове припинення контракту пана Розанова саме політикою.

 

«На превеликий жаль, ми змушені призупинити співпрацю. Альбертович чудова людина і трудяга, яких мало. Єдине, що ми могли б із ним обговорювати через півроку, коли його контракт завершувався, це пролонгацію нашої угоди ще на пару років. На жаль, усе це політичне вертіго вдарило по всіх без винятку. Юрій тяжко переживав те, що відсувається, пішов у відпустку, оскільки, з його ж слів, уперше в житті не міг дивитися футбол, не кажучи вже про те, щоб його коментувати. Людина він абсолютно аполітична, але в ситуації, що склалася, попросив мене поставитися з розумінням до його бажання бути ближче до своєї родини», - написав пан Денисов.

 

Зі слів керівника каналів «Футбол 1» і «Футбол 2», найближчим часом Юрій Розанов сам детально розкаже про своє рішення повернутися до Москви.

 

Пан Денисов також подякував пану Розанову за досвід, який він передав українським коментаторам.

 

Нагадаємо, Юрій Розанов та Василь Уткін коментували матчі Євро-2012 на телеканалі «Футбол» (група «Україна») улітку 2012 року. У вересні 2012 року Юрій Розанов перейшов працювати з «НТВ+» у спортивну групу каналів холдингу «Медіа Група Україна», де почав відповідати за пошук нових кадрів і підвищення кваліфікації коментаторів каналів «Футбол» і «Футбол+».

 

З березня 2013 року Юрій Розанов вів спортивну аналітичну програму «Європейський weekend» на каналі «Футбол».

 

У Росії пан Розанов працював спортивним коментатором «НТВ-Плюс» з 1996 року. Він вів репортажі про фінальні поєдинки Чемпіонату Європи-2008 і Ліги чемпіонів-2010. У 2011 році став лауреатом російської телевізійної премії ТЕФІ в номінації «Найкращий спортивний коментатор».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4951
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
3643 дн. тому
Прокинулися! Не повертається він поки на НТВ-Плюс. Уважно читайте коментар під дописом Денисова у Facebook: https://www.facebook.com/alexander.denisov1/posts/647198725351046?comment_id=4942604&offset=0&total_comments=58 - , а також відповідь у його конференції: http://www.sports.ru/conference/rozanov/159199913.html Другий день українські футбольні глядачі гудуть буквально, а ви щойно прокинулися! Найміть, нарешті, собі людину, яка цікавиться спортивним телебаченням.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду