Премію імені Олександра Кривенка вручатимуть журналістам 15 травня

Премію імені Олександра Кривенка вручатимуть журналістам 15 травня

25 Березня 2014
8834
25 Березня 2014
16:35

Премію імені Олександра Кривенка вручатимуть журналістам 15 травня

8834
Премію імені Олександра Кривенка вручатимуть журналістам 15 травня
Премію імені Олександра Кривенка вручатимуть журналістам 15 травня

Премію ім. Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці» за 2014 рік буде вручено у Львові 15 травня. Про це повідомляє IA ZIK з посиланням на медіаексперта, викладача Українського католицького університету (УКУ) Отара Довженка.

 

За повідомленням журі, в нинішній медійно-політичній ситуації одинадцятий лауреат премії буде визначений у межах трьох напрямків: за каталізацію медійно-суспільних змін; за внесок у творення якісного медійного продукту в Україні; за дотримання місії та етичних стандартів професії.

 

Із 2014 року організацією щорічної Лекції Свободи, визначенням лауреатів та врученням премії «За поступ у журналістиці» ім. Олександра Кривенка займатиметься Школа журналістики Українського католицького університету.

 

Нагадаємо, торік десятим лауреатом премії став засновник проекту «Наші гроші» Олекса Шалайський. Лекцію Свободи 2013 року прочитала історик Наталя Яковенко, завідувач кафедри історії Києво-Могилянської академії.

 

Премія вручається з 2004 року у травні, до Дня народження загиблого 9 квітня 2003 року українського журналіста Олександра Кривенка. Засновником премії є «Капітула Поступу», до якої входять з його друзі і колеги  Орест Друль, Богдан Панкевич, Мирослав Маринович та інші. У минулому премію отримували журналісти: Сергій Рахманін, Володимир Ар'єв, Наталія Дмитрук, Сергій Лещенко, Вахтанг Кіпіані, Марчін Войцеховський, Олена Притула, Мустафа Найєм, Юлія Мостова та Костянтин Усов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8834
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду