«Радіо Ера ФМ» відключили у Красноперекопську та Керчі (ДОПОВНЕНО)

«Радіо Ера ФМ» відключили у Красноперекопську та Керчі (ДОПОВНЕНО)

14 Березня 2014
7768
14 Березня 2014
18:17

«Радіо Ера ФМ» відключили у Красноперекопську та Керчі (ДОПОВНЕНО)

7768
«Радіо Ера ФМ» відключили у Красноперекопську та Керчі (ДОПОВНЕНО)
«Радіо Ера ФМ» відключили у Красноперекопську та Керчі (ДОПОВНЕНО)

ТОВ «Телерадіокомпанія "Радіо Ера"» повідомляє про те, що 9 березня о 14.00, за вказівкою керівництва ДП РТПЦ АР Крим у м. Красноперекопськ (частота 102,6 МГц), було вимкнено трансляцію ТОВ «Телерадіокомпанія «Радіо Ера» без попередньої згоди з ними.

 

14 березня у м. Керч (частота 107,2 МГц) було навмисно пошкоджено кабель ТРК «Ера», у зв'язку із чим також перервано трансляцію. Про це повідомляє прес-служба «Радіо Ера ФМ».

 

«За попередніми даними, на нашій частоті мовлення у Красноперекопську (102,6 МГц) працює інший мовник. Безапеляційно порушуючи українське законодавство, на нашій хвилі транслюється проросійська пропаганда та поширюються антиукраїнські заклики до порушення цілісності України на підтримку протизаконного референдуму», - йдеться у повідомленні телерадіокомпанії.

 

ТОВ «ТРК "Радіо Ера"» докладає максимум зусиль для подолання цих проблем, проте, через складну ситуації в країні на даний час відновлення трансляції «Телерадіокомпанії "Радіо Ера"» у зазначених містах Криму не відбулося, кажуть в компанії.

 

Компанія нагадує порушникам законодавства та конституційних прав громадян України, міжнародного законодавства, що ТОВ «ТРК Радіо Ера» та її партнери, зокрема, «Радіо Свобода», «Польське радіо», «Голос Росії» будуть вживати усіх можливих правовових заходів, в т.ч. персональних майнових вимог, до тих, хто заважає трансляції програм «ТРК Радіо Ера» та її партнерів на законних частотах, виділених згідно з ліцензією. 

 

Нагадаємо, що у Керчі та Євпаторії пошкоджене технічне обладнання та порізані дроти радіопередавачів «ТАВР Медіа».

 

Як писала «Детектор медіа», 14 березня з 14.00 в АР Крим почали повністю або частково вимикати українські радіостанції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7768
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду