ZIK подякував громадянам, які захистити телецентр від нападу тітушок (ВІДЕО)

ZIK подякував громадянам, які захистити телецентр від нападу тітушок (ВІДЕО)

20 Лютого 2014
3788

ZIK подякував громадянам, які захистити телецентр від нападу тітушок (ВІДЕО)

3788
ZIK подякував громадянам, які захистити телецентр від нападу тітушок (ВІДЕО)
ZIK подякував громадянам, які захистити телецентр від нападу тітушок (ВІДЕО)

Західноукраїнський телеканал ZIK висловлює щиру подяку всім, хто 19 лютого прийшов під стіни телецентру у Львові, де розташовані  редакції  ZIKу та ТРК «Львів», щоб підтримати журналістів та не допустити імовірних провокацій та нападу зі сторони тітушок.  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Представники «Народної самооборони», «Автосотні», «Автономного опору»  зреагували на повідомлення заступника голови Львівської обласної ради Василя Пісного про ймовірну спробу захоплення телецентру тітушками, які прибули до Львова.  

 

«Сьогодні вони спробують захопити телецентр, де працюють телерадіокомпанія «Львів» і телеканал «ZIK». Зі свого боку керівництво Львівської обласної ради  закликає населення жодним чином не дослуховуватися до провокаторів, які спробують захопити телецентр у місті Львові, що на вулиці Високий Замок, 1», - наголосив Василь Пісний.

 

Протягом години після появи цієї інформації до Високого замку, де розташований телецентр, прийшли сотні простих львів'ян, активістів львівського Майдану, щоб не допустити нападу. Вони разом із частиною працівників ZIK та ТРК «Львів» стіною вилаштувалися біля входу на територію телецентру. На щастя, вечір та ніч тут минули спокійно і потенційні нападники не з'явилися.

 

 

ZIK повідомляє, що все працівники каналу щиро вражені активністю людей та їх готовністю стати на захист журналістів, які працюють в режимі «нон-стоп», щоб надавати правдиву та об'єктивну інформацію про кризу в країні.

 

«Ми щиро вдячні людям, які прийшли на захист телецентру, вражені їхнього готовністю обороняти журналістів. Ми вдячні їм за солідарність із нами. Ми знаємо, що зараз окремі особи намагаються внести деструкцію у життя міста. І з огляду на це телецентр виглядають дуже ласою здобиччю. Нападу так і не сталося. Але зараз ми вкотре зрозуміли: у Львові живуть чудові та сміливі люди. У відповідь ми й надалі обіцяємо    чесно виконувати свої професійні обов'язки, та попри будь-які обставини надавати  максимальну і правдиву інформацію», - наголосив генеральний директор медіа-холдингу ZIK Дмитро Добродомов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3788
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
666666
3478 дн. тому
Підставний клоун курченко закупивши велику частину медіа, разом прикупив ЗІК разом із добро домовим, а добродомов тільки і радий, адже грошики пішли не малі.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду