Із журналістами на сіновалі

8 Червня 2007
10712

Із журналістами на сіновалі

10712
6 червня у київському ресторані «Сіновал» відкрився новий медіаклуб. «ТК» спостерігала за нетривалими урочистостями і брала участь у веселому святкуванні. Фоторепортаж.
Із журналістами на сіновалі

6 червня в Україні відзначають День Журналіста. Відзначають, звісно, передусім самі журналісти. Деякі редакції завершують роботу на годинку раніше й відкорковують шампанське, інші вирушають святкувати до затишних кав’ярень. А цього року в колег, які воліють відзначати професійне свято у приємній компанії поза редакцією, зявилась альтернатива. 6 червня у київському ресторані «Сіновал» (вулиця Саксаганського, 40) урочисто відкрився новий Медіаклуб.

 

Із 7 червня, як повідомив організатор акції, спеціаліст із зв’язків із громадськістю та пресою компанії «Квазар-Мікро», а в минулому – культовий львівський журналіст Юрко Банзай, Медіаклуб працюватиме щодня. Представники ЗМІ отримуватимуть у «Сіновалі» 50%-ву знижку на пиво та безкоштовний wi-fі доступ до Інтернету, а також інші приємні сюрпризи. Підтримку клубу забезпечують Київська незалежна медіа-профспілка, «Квазар Мікро» та PRP Ukraine.

 

Організатори обмежили офіційну частину заходу коротким роз’ясненням, що таке Медіаклуб і з чим його їдять, дозволивши журналістам відпочивати і спілкуватися в неформальній атмосфері. Окрім оригінального інтер’єру та безкоштовного, з нагоди свята, пива, потішила відсутність гучної музики, яка так часто заважає журналістам виконувати свої професійні обов’язки у закладах громадського харчування. Усі присутні виглядали задоволеними, раділи приємним зустрічам і не менш приємним знайомствам, а  компанія старших колег тішила  делегацію «Детектор медіа» акапельним співом.

 

 

Один із журналістів-співунів прикривається  від фотокамери «ТК» плодами своєї праці :)

 

 

Наталія Данькова («ТК)», організатор медіаклубу Юрко Банзай, редактор відділу культури газети «Коментарі» Юрій Рибачук та  Кіра Іванова («ТК»)

 

 

Зустріч старих друзів: журналіст «ТК» Леся Ганжа та її колишній колега Сергій Черненко (Інститут стратегічних досліджень)

 

 

Директор Інституту Медіа Права Тарас Шевченко, у разі чого, готовий стати на захист заслуженого журналіста України Юлії Жмакіної («Радіо Свобода»)

 

 

Ці усмішки найкраще передають атмосферу вечірки. Голова Київської незалежної медіа-профспілки Михайлина Скорик та заслужений журналіст України Іванна Коберник (ICTV)

 

 

Діалог Заслужених: Іванна Якимівна, Юлія Володимирівна та просто Сергій Швець (ICTV)

 

 

Михайлина Скорик щось завзято розповідає Єгорові Чечеринді

 

 

Фото – Дмитро Амідов

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10712
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду