Редактору «Дзеркала Закарпаття» погрожує розправою безграмотний мешканець Іршави

1 Лютого 2014
4684

Редактору «Дзеркала Закарпаття» погрожує розправою безграмотний мешканець Іршави

4684
Редактору «Дзеркала Закарпаття» погрожує розправою безграмотний мешканець Іршави

Редактору «Дзеркала Закарпаття», члену Національної спілки журналістів України Івану Тупиці погрожує Валерій Шандра з Іршави, повідомляє видання.

 

Журналіст заявив про це публічно на своїй сторінці у Facebook, наголосивши, що привертає увагу правоохоронних органів.

 

«Щойно громадянин Валерій Шандра з Іршави погрожував мені фізичною розправою. Ймовірно, його зачепила публікація "Балоги в бажанні влади знищили закарпатський Майдан"що була опублікована на сайті "Дзеркала Закарпаття" з посиланням на публікацію в електронній версії обласної газети "РІО". Звертаю увагу правоохоронних органів Закарпаття на погрозу в мою адресу від В.Шандри з м. Іршава. Принаймні, такі ініціали фігурують на його сторінці у соцмережі Фейсбук. Додаю скрін спілкування у соцмережі», - розповів пан Тупиця.

 

За цією інформацією, пан Шандра, припускаючись граматичних помилок, пояснює редактору: «Но ти чувак попав» та погрожує: «Оприділися, щоб довго не шукати тебе», «Ти не знаєш кого зацепив!!!» тощо.

 

 


 

 

У матеріалі журналіста йдеться про переслідування одного з лідерів ужгородського євромайдану Ярослава Шафаря. Також у статті піддається критиці діяльність народного депутата Віктора Балоги та його прибічників. Зокрема, журналіст зазначив: «Балоги продовжують розчищати опозиційну нішу під себе і займаються інформаційним кілерством проти тих активістів Майдану, які не бажають, щоб їх використовували політичні сили».

 

«Детектор медіа»

Фото -  http://dzerkalo-zakarpattya.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4684
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду