Колесніченко пропонує новий закон  про регулювання «іноземних агентів»

Колесніченко пропонує новий закон про регулювання «іноземних агентів»

17:49,
28 Січня 2014
6170

Колесніченко пропонує новий закон про регулювання «іноземних агентів»

17:49,
28 Січня 2014
6170
Колесніченко пропонує новий закон  про регулювання «іноземних агентів»
Колесніченко пропонує новий закон  про регулювання «іноземних агентів»

28 січня народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко  зареєстрував проект закону «Про організації, які отримують фінансування з-за кордону» (№4041). Про це йдеться на сайті Верховної Ради.

 

Поки що текст закону на сайті парламенту  відсутній.

 

Нагадаємо, попередня законодавча ініціатива Вадима Колесніченка Закон «Про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян» (№3879) посилював регулювання діяльності громадських організацій в Україні. Цей закон вносив  зміни до закону «Про громадські об'єднання» - зокрема, вводилось поняття «громадське об'єднання, що виконує функції іноземного агента».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 28 січня Верховна Рада на своєму позачерговому засіданні визнала такими, що втратили чинність , 9 з 12 законів, ухвалених парламентом 16 січня. За це рішення проголосував 361 депутат. Також у цей день, парламент підтримав законопроект №4038  «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за заперечення чи виправдання злочинів фашизму», який встановлює кримінальну відповідальність за публічне виправдання фашизму.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду