Роман Кадємін вестиме «Подробности» в парі з Анастасією Даугуле

Роман Кадємін вестиме «Подробности» в парі з Анастасією Даугуле

23 Січня 2014
7460

Роман Кадємін вестиме «Подробности» в парі з Анастасією Даугуле

7460
Роман Кадємін вестиме «Подробности» в парі з Анастасією Даугуле
Роман Кадємін вестиме «Подробности» в парі з Анастасією Даугуле

З наступного тижня одним з ведучих щоденної інформаційно-аналітичної програми «Подробности» на телеканалі «Інтер» буде тележурналіст і ведучий Роман Кадємін. Він працюватиме в парі з Анастасією Даугуле. Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Інтер».

 

Роман Кадемін замінить в ефірі Христину Суворіну, яка залишається спеціальним кореспондентом «Подробиць тижня» і готує новий авторський проект.

 

«Випуски програми "Подробности" знову відповідатимуть класичному підходу ведення новин головних світових телеканалів - матимуть чоловіче і жіноче обличчя, - коментує керівник НІС (новинний продакшн «Інтера») Антон Нікітін. - Тепер щоденний підсумковий випуск потижнево вестимуть ведучий і ведуча. Ми раді, що до команди "Подробностей" приєднається Роман Кадємін. Це професійний журналіст з багаторічним досвідом роботи в ефірі. Переконаний, що прихід Романа - правильне рішення і глядач "Інтера" оцінить його».

 

Раніше Роман Кадємін вів на «Інтері» спортивні новини і програми - «Інтерспорт», «Спорт у подробицях», «Великий бокс», коментував футбольні матчі.

 

«Я ніколи не хотів обмежувати себе вузькими рамками спортивного телебачення, - каже Роман Кадємін. - Так, спортивна журналістика дала мені дуже багато чого в житті. Але зараз настав етап, коли ментально я готовий до чогось більшого, а в нинішній складний момент для нашого суспільства, - чогось більш важливого. Бути частиною новинної команди «Інтера» - це величезна відповідальність для мене, і я докладу всіх зусиль, щоб відповідати високому професійному рівню своїх колег».

 

Пан Кадємін також подякував керівництву Inter Media Group за довіру: «Розумію, що це рішення було непростим, але відчуваю, що в мене вірять. А це для мене дуже важливо».

 

Христина Суворіна, яка з кінця серпня 2013 року вела «Подробности» почергово з Анастасією Даугуле, продовжує свою роботу в НІС на телеканалі «Інтер» в якості спеціального кореспондента «Подробиць тижня», а також готує новий авторський проект, подробиці якого поки що не розголошуються.

 

«За свою трудову біографію я перепробувала практично всі сфери телевізійної діяльності: була журналістом, редактором, ведучою, автором документальних фільмів, - каже пані Суворіна . - Авторський проект - давно був записаний в розділ "Мої цілі". І ось з'явилася можливість реалізувати цю мету на "Інтері". Виявилося, мені тісно бути тільки ведучою. В авторській програмі ширше рамки, більше свободи для творчості, більше спілкування з глядачами».

 

Біографічні довідки:

 

Роман Кадємін народився в місті Потсдам (НДР). З грудня 2000 року - ведучий програми «Інтерспорт» (телеканал «Інтер»). Також працював над створенням документальних фільмів. Серед них: 6-серійний цикл «Україна. Шлях до тріумфу» про історичне досягнення футбольної збірної та її вихід у фінальну частину ЧС-2006. У квітні 2007-го став керівником спортивної редакції ТРК «Київ», але вже через чотири роки повернувся на «Інтер» в якості ведучого проекту «Спорт у подробицях». З 2011 року Роман Кадємін - ведучий програми «Великий бокс» на «Інтері», а також коментатор футбольних матчів.

 

Христина Суворіна народилася в Севастополі. Школу закінчила в Санкт-Петербурзі. Два курси провчилася в Санкт-Петербурзькому гуманітарному університеті на факультеті журналістики, потім перевелася в Таврійський національний університет ім. В.І. Вернадського (м. Сімферополь) на факультет слов'янської філології та журналістики. Захистила диплом «Комунікативні стратегії діалогу в телевізійній журналістиці» на відмінно. Трудову діяльність розпочала на Севастопольській держтелерадіокомпанії спочатку кореспондентом, а через кілька місяців ведучою інформаційних випусків. У 2007 році переїхала до Києва. Працювала репортером, оглядачем, редактором, автором і ведучою документальних фільмів на телеканалах К1, «Інтер», ICTV. Лауреат національної премії «Телетріумф» у категорії «Сценарій» за фільм «Повна пасторизація».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7460
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду