Даугуле, Суханов та Чечеринда номіновані на звання «Людина року»

Даугуле, Суханов та Чечеринда номіновані на звання «Людина року»

16 Січня 2014
4223

Даугуле, Суханов та Чечеринда номіновані на звання «Людина року»

4223
Даугуле, Суханов та Чечеринда номіновані на звання «Людина року»
Даугуле, Суханов та Чечеринда номіновані на звання «Людина року»

Телеведучі Олексій Суханов («Україна»),  Анастасія Даугуле («Інтер») та  Єгор Чечеринда (ТВі) стали претендентами на звання премії «Людина року-2013» у номінації «Журналіст року в галузі електронних ЗМІ». Про це йдеться в офіційному прес-релізі конкурсу.

 

Відповідно до умов загальнонаціонального конкурсу «Людина року», в номінації «Журналіст року в галузі електронних ЗМІ» представлені «професійні представники електронних засобів масової інформації (телебачення та радіомовлення), чиї репортажі, авторські програми, неординарні проекти  набули в 2013 році найвищого рейтингу та суспільного резонансу, відзначилися високим професіоналізмом і актуальністю».

 

Переможців усіх номінацій конкурсу «Людина року - 2013» буде визначено шляхом таємного голосування Вищої академічної ради програми «Людина року».  

 

Нагадаємо, на звання кращого новинного порталу за підсумками 2013 року в рамках щорічної загальнонаціональної премії «Людина року» претендують три інтернет-видання - ТСН.uа (tsn.ua), «Коментарі» (comments.ua) і газета «Сегодня» (segodnya.ua).

 

Як писала «Детектор медіа», урочиста церемонія оголошення переможців загальнонаціональної програми «Людина року- 2013» відбудеться 22 березня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4223
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Noser
3724 дн. тому
Як же можна номінувати на звання «Людина року» представника Інтера?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду