До 14 січня можна подавати заявки до участі у навчальному курсі «Медійне сусідство»

12 Січня 2014
3869

До 14 січня можна подавати заявки до участі у навчальному курсі «Медійне сусідство»

3869
До 14 січня можна подавати заявки до участі у навчальному курсі «Медійне сусідство»
Проект «Медійне сусідство», фінансований ЄС та впроваджений BBC Media Action, запрошує журналістів українських онлайн-медіа взяти участь у триденному навчальному курсі із багатоплатформенної журналістики. Курс пройде у березні у Києві, повідомляє сайт Medianeighbourhood.eu.
 
Навчальний курс включає такі предмети:

Основи багатоплатформенної журналістики;
Редакційне керівництво у багатоплатформенному світі;
Висвітлення ЄС: поради та професійні ресурси;
Як писати на різних платформах (різні стилі письма, заголовки, висновки, підписи);
Робота з фотографіями на різних платформах;
Відео на різних платформах (зокрема, написання текстів для відеоряду і формати відеосюжетів в Інтернеті);
Ведення блогів;
Інтеграція соціальних мереж.
Навчання відбуватиметься в інтерактивному режимі. Воно складатиметься з практичних занять, що ґрунтуватимуться на прикладах відносин між ЄС та Україною.

У навчанні можуть взяти участь журналісти, які працюють у ЗМІ будь-якої платформи протягом щонайменше двох років на посаді репортера або редактора. Також до сфери їхнього інтересу млже входити висвітлення міжнародних новин, особливо, тих, що стосуються ЄС.

Для участі у навчанні усі охочі журналісти можуть надіслати своє резюме, а також лист, що підтверджує досвід роботи та професійну відповідність апліканта. Ці документи потрібно надсилати на таку адресу: olha.harbovska@bbcmediaaction.org (або media.neighbourhood@bbc.co.uk). 

Останній термін подання заявки на участь у навчальному курсі - 14 січня.

«Медійне сусідство» - це трирічна тренінгова програма для журналістів, редакторів та менеджерів онлайн- та друкованих медіа, а також телебачення та радіо. Вона фінансується Європейським Союзом; впроваджується - консорціумом на чолі з BBC Media Action.

«Медійне сусідство» має на меті зміцнити професійні навички журналістів, зокрема у сферах онлайн-медіа та незалежності ЗМІ. Також програма націлена на удосконалення якості висвітлення політики ЄС на Близькому сході, Кавказі та у Східній Європі.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3869
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду