Міліція розслідуватиме напад на ведучого і гендиректора ZIK Дмитра Добродомова за ст.171 (ОНОВЛЕНО)

27 Грудня 2013
4850

Міліція розслідуватиме напад на ведучого і гендиректора ZIK Дмитра Добродомова за ст.171 (ОНОВЛЕНО)

4850
Міліція розслідуватиме напад на ведучого і гендиректора ZIK Дмитра Добродомова за ст.171 (ОНОВЛЕНО)

За фактом нападу на автора та ведучого програми журналістських розслідувань «Народний контроль», гендиректора медіахолдингу ZIK Дмитра Добродомова відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 171 КК України. Про це повідомляється на сайті ГУМВС у Львівській області.

 

Як йдеться у повідомленні міліції, 26 грудня о 18.30 до Галицького райвідділу Львова надійшло повідомлення від працівника Львівської обласної ради про те, що в приміщенні Львівської обласної ради 41-річний депутат Львівської обласної ради завдав тілесних ушкодженнь 36-річному львів‘янину, працівнику засобів масової  інформації. За цим фактом 26 грудня Галицьким райвідділом міліції розпочато досудове розслідування за фактом перешкоджання професійній діяльності журналістів.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», телеканал ZIK розповсюдив інформацію, що 26 грудня депутат Львівської облради від ВО «Свобода» Йосиф Ситник напав на ведучого і ген директора каналу Дмитра Добродомова у вбиральні облради.

 

«Ми зустрілися у вбиральні і депутат Ситник накинувся на мене зі словами «Ах це ти! Давно хотів тобі...», та вдарив в обличчя», - описує інцидент Дмитро Добродомов.

 

ВО «Свобода» заперечує інформацію про напад депутата Львівської обласної ради на пана Добродомова. Політична партія вважає інцидент з паном Добродомовим спробою провокації з його боку, самопіаром і політичною боротьбою.

 

Як сьогодні, 27 грудня, повідомила прес-служба ZIK, Дмитро Добродомов пройшов судово-медичне обстеження, яке засвідчило, що в нього є гематома та синець на обличчі, забій потилиці і руки при падінні від удару. Також прес-служба додала, що у лікарню швидкої медичної допомоги звернувся і пан Ситник, у якого виявили забій грудної клітки та синець на шиї, депутат пояснив, що травми йому наніс пан Добродомов.  Також, за повідомленням прес-служби ZIK, Йосиф Ситник відмовився від очної ставки з Дмитром Добродомовим.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4850
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду