ZIK заявляє, що на Дмитра Добродомова напав депутат від «Свободи»

ZIK заявляє, що на Дмитра Добродомова напав депутат від «Свободи»

26 Грудня 2013
5637

ZIK заявляє, що на Дмитра Добродомова напав депутат від «Свободи»

5637
ZIK заявляє, що на Дмитра Добродомова напав депутат від «Свободи»
ZIK заявляє, що на Дмитра Добродомова напав депутат від «Свободи»

Медіахолдинг ZIK заявляє, що автора та ведучого програми журналістських розслідувань «Народний контроль», генерального директора медіахолдингу ZIK Дмитра Добродомова напав депутат від ВО «Свобода» Йосиф Ситник. Інцидент стався сьогодні, 26 грудня, у приміщенні Львівської обласної ради, перед початком засідання ради НО «Майдан», повідомляє прес-служба ZIK.

 

«Ми зустрілися у вбиральні і депутат Ситник накинувся на мене зі словами «Ах це ти! Давно хотів тобі...», та вдарив в обличчя», - описує інцидент Дмитро Добродомов.

 

За інформацією прес-служби ZIK, на місці інциденту працює слідчо-оперативна група Галицького районного відділу міліції, яка з'ясовує обставини нападу. Дмитро Добродомов написав відповідну заяву в правоохоронні органи, будуть зняті побої.

 

Медіахолдинг ZIK рішуче засуджує поведінку депутата Львівської обласної ради та звертається із закликом до керівництва ВО «Свобода» відреагувати на ганебний вчинок свого колеги. «У нас викликає занепокоєння той факт, що обласний обранець дозволив собі застосувати фізичне насилля до журналіста і навіть не побоявся зробити це у будівлі облради. Медіахолдинг ZIK обіцяє не залишити цей інцидент поза увагою і звертається до правоохоронних органів з проханням забезпечити прозоре та об'єктивне розслідування», - йдеться в повідомленні.

 

У прес-службі львівського осередку ВО «Свобода» поки що не володіють інформацією про інцидент і пообіцяли прокоментувати його завтра зранку.

 

«Детектор медіа» також очікує на коментар відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області, щоб перевірити цю інформацію та дізнатися подробиці інциденту.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Zaxid.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5637
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду