Журналістів ТСН хочуть викликати на допит до МВС (+ДОКУМЕНТ)

Журналістів ТСН хочуть викликати на допит до МВС (+ДОКУМЕНТ)

12 Грудня 2013
5870

Журналістів ТСН хочуть викликати на допит до МВС (+ДОКУМЕНТ)

5870
Журналістів ТСН хочуть викликати на допит до МВС (+ДОКУМЕНТ)
Журналістів ТСН хочуть викликати на допит до МВС (+ДОКУМЕНТ)

Канал «1+1» занепокоєний вимогами Головного управління МВС у м. Києві терміново надати інформацію про журналістів та операторів телеканалу, які висвітлювали події 1 грудня у Києві, а також їхні матеріали. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Правоохоронці просять канал «1+1» повідомити персональні данні журналістів ТСН, щоб допитати їх у якості свідків.

 

«У випусках ТСН дає максимально повну картину подій в країні і надає слово всім сторонам конфлікту. Проте у світлі останніх подій особлива увага до журналістів ТСН викликає серйозне занепокоєння», - заявляють на каналі.

 

 

Нагадаємо, що на допити викликають також журналістів телеканалу «24». Генпрокуратура вимагала у керівництва «24» надати персональні дані своїх працівників і викликала на допит генерального директора телеканалу, який відмовив у наданні персональних даних.

 

Крім того прокуратура вимагає від телеканалу ZIK надати всі відеоматеріали, відзняті 8 грудня у Львові на пр. Свободи під час проведення мітингу на євромайдані.

 

Згодом у прес-службі Генпрокуратури пояснили вимоги до редакцій надати відео і фотоматеріали виключно необхідністю розслідування фактів перевищення працівниками правоохоронних органів своїх службових повноважень, яке проводить Генпрокуратура. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5870
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду