До Дзиндзі не пустили рідних та адвоката – «Дорожній контроль» (+ВІДЕО)

До Дзиндзі не пустили рідних та адвоката – «Дорожній контроль» (+ВІДЕО)

6 Грудня 2013
7029

До Дзиндзі не пустили рідних та адвоката – «Дорожній контроль» (+ВІДЕО)

7029
До Дзиндзі не пустили рідних та адвоката – «Дорожній контроль» (+ВІДЕО)
До Дзиндзі не пустили рідних та адвоката – «Дорожній контроль» (+ВІДЕО)

Співробітники УБОЗу, в будівлі якого перебуває журналіст «Дорожнього контролю» Андрій Дзиндзя, відмовилися пускати до затриманого народних депутатів, рідних і адвокатів. Про це повідомляє «Дорожній контроль».

 

На підтвердження цієї інформації видання наводить відеозапис.

 

 

 

 

«Співробітники УБОЗу одягли маски і, боячись показати свої обличчя, повністю заблокували вхід в приміщення. На місці були присутні журналісти та громадяни, які прийшли підтримати Андрія Дзиндзю. З моменту арешту 5 грудня 2013-го в 14:40 по сьогоднішній день, 6 грудня 7:40, міліція так і не показала журналіста «ДК» громадськості, в якому він стані - невідомо. На місце також виїжджали дипломати європейських країн, які пообіцяли посприяти вирішенню даної проблеми», - повідомляє «Дорожній контроль».

 

Сьогодні, 6 грудня, о 12:00 заплановано засідання Шевченківського районного суду міста Києва з обрання запобіжного заходу для Андрія Дзнидзі.

 

Напередодні «Дорожній контроль» повідомляв, що отримав достовірну інформацію від джерел у правоохоронних органах про те, що вночі планувалося вбити журналіста Андрія Дзиндзю.

 

Андрій Дзиндзя брав участь у висвітленні штурму Адміністрації президента 1 грудня. На відео, відзнятому очевидцями подій, видно, що журналіст перебував поряд з бульдозером, але увесь час проводив зйомку.

 

«Детектор медіа» звернулась до начальника прес-служби ГУБОЗ МВС України Ірини Лемешевої, яка обіцяла надати інформацію щодо Андрія Дзиндзі згодом.

 

Нагадаємо, Андрія Дзіндзю затримали 5 грудня як людину, яка «причетна до подій, пов'язаних з бульдозером». За інформацією «Дорожнього контролю», журналіст перебуває вбудівлі УБОЗ за адресою: вул. Горького (Антоновича), 114.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://ua.korrespondent.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7029
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду