Тітушка зробили журналістом, аби компенсувати засудження за побиття Сніцарчук і Соделя

Тітушка зробили журналістом, аби компенсувати засудження за побиття Сніцарчук і Соделя

18 Листопада 2013
6183
18 Листопада 2013
13:20

Тітушка зробили журналістом, аби компенсувати засудження за побиття Сніцарчук і Соделя

6183
Тітушка зробили журналістом, аби компенсувати засудження за побиття Сніцарчук і Соделя
Тітушка зробили журналістом, аби компенсувати засудження за побиття Сніцарчук і Соделя

Генеральний продюсер продакшн-телестудії «Діалог» Армен Мартиросян стверджує, що він буде співпрацювати з новим журналістом Вадимом Тітушком, тому що він вважає його невинним у побитті журналістів Владислава Соделя та Ольги Снісарчук, незважаючи на те, що суд визнав винним у вчиненні хуліганських дій під час мітингу опозиції 18 травня. Про це він сказав у коментарі «Детектор медіа».

 

Нагадаємо, Вадим Тітушко, якого засуджено за напад на журналістів до двох років умовного покарання,  отримав посвідчення журналіста продакшн-телестудії «Діалог».

 

«Я до цього часу вважаю, що у побитті журналістів була політична складова щодо Тітушка. Він був обраний випадково серед сотень інших учасників таких акцій. Я до цього часу  впевнений, що жодного побиття не було. Він - цілком нормальна та адекватна людина», - сказав він.

 

На уточнення «Детектор медіа», що не кожна «нормальна та адекватна людина»  може і має бути журналістом, особливо якщо вона не має професійних навиків та відповідної освіти, пан Мартиросян зазначив: «Ми ж говоримо не про посаду ведучого, а про репортера. Людина - спортсмен, він знає спортивну тематику. Він не буде ведучим, він буде репортером».

 

На  ще одне запитання «Детектор медіа», чи не потрібні професійні навики для посади репортера, керівник «Діалогу» додав: «Він зараз навчається репортерській справі».

 

За його словами, студія  «Діалог»  співпрацює з різними телеканалами. Зокрема, виробляла  проекти «Еко патруль» для «Еко-TV», «Танці з Владом Ямою» та «Нічні спокуси  з Беллою Огурцовою».

 

Детальну інформацію про проекти, над якими має намір працювати Вадим Тітушко, пан Мартиросян поки не розголошує, лише зазначає, що вони будуть готові у січні.

 

Нагадаємо, 2 вересня, Шевченківський районний суд міста Києва затвердив мирову угоду про примирення та засудив Вадима Тітушка до двох років умовного покарання за хуліганські дії, вчинені стосовно журналістів 18 травня на мітингу опозиції. 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 18 травня, під час мітингу опозиції (близько 14.20) невідомі у спортивних костюмах до крові побили журналістів Ольгу Сніцарчук та  Владислава Соделя. Це відбувалося на очах правоохоронців, які не захищали журналістів, хоча ті зверталися по допомогу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6183
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду