Савік Шустер відмовився увійти до складу журі премії «Телетріумф-2013»

Савік Шустер відмовився увійти до складу журі премії «Телетріумф-2013»

8 Листопада 2013
7137
8 Листопада 2013
17:22

Савік Шустер відмовився увійти до складу журі премії «Телетріумф-2013»

7137
Савік Шустер відмовився увійти до складу журі премії «Телетріумф-2013»
Савік Шустер відмовився увійти до складу журі премії «Телетріумф-2013»

Ведучий та керівник продакшину «Савік Шустер студія» Савік Шустер не буде брати участі у визначенні переможців премії «Телетріумф-2013». Про це повідомляє прес-служба продакшну.

 

Савік Шустер відмовився увійти до складу журі Національної телевізійної премії «Телетріумф-2013». На прохання «Детектор медіа» прокоментувати своє рішення телеведучий відповів, що зробить це згодом через зайнятість у підготовці ефіру суспільно-політичного шоу «Шустер live» на каналі «Інтер».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», організаційний комітет телевізійної премії «Телетріумф-2013» завершив прийом заявок на конкурс. У 2013 році на здобуття телевізійної премії «Телетріумф» було подано 332 заявки. Серед них 283 робіт подано в національні номінації і 49 - в регіональні.

 

З 2012 року Оргкомітет премії розділив голосування у номінаціях між національними та регіональними членами журі. Таким чином, у цьому році два склади журі будуть оцінювати роботи у 42 національних та 5 регіональних номінаціях.

 

Зараз на офіційному сайті премії «Телетріумф» проходить голосування членів журі, яке триватиме до 15 листопада.

 

Після закінчення голосування незалежна аудиторська та консалтингова компанія PwC Україна підрахує та перевірить правильність визначення номінантів та лауреатів головної телевізійної премії України.

 

Церемонія нагородження лауреатів премії відбудеться 4 грудня. Цього року  церемонію «Телетріумфу» транслюватиме канал «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7137
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ярмарок марнославства
3814 дн. тому
ну да, ну да.... немарнославна ні разу людина невтомно номінувалася і отримувала ті статуетки, поки давали. Ходив, сидів, дякував, інтерв"ю роздавав. Немарнославна ні разу людина отримала-не здригнулася звання "Самий красивий мущщіна України за версією журнала ВІВА". Не полінилася людина, поперлася на сцену, вдяглася празднічно, і отримала. Наш красавчік! Не чули. то був не Шустер, нє?
Iecnth
3814 дн. тому
людина не захотіла тусуватися на ярмарку марнославства. І ніякий він не "московськиЙ"
ой боюсь, боюсь
3815 дн. тому
Звали-не звали, зато как откомментирует, как откомментирует.... Ото только освободится маленько, а то занят по самое нехочу.
трогательно
3815 дн. тому
Ну да,как у Островского- взяток не берет, потому что не дают))))))))) Кисо обиделось, что последние пару лет журналистский цех в Украине его не жалует))))))) И это кто, я извиняюсь, будет нас учить как делать ТВ- Сява Шустрый?????? Квазижурналист хренов. Гибкости его позвоночника позавидует любой чиновник, а туда же, оценивать ему хочется. приглашенный московский гость дискредитирует саму идею ток шоу.
сох
3815 дн. тому
А его в этом году и не звали...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду