До 16 грудня - прийом матеріалів на конкурс історій успіху застосування закону «Про доступ до публічної інформації»

23 Жовтня 2013
2787

До 16 грудня - прийом матеріалів на конкурс історій успіху застосування закону «Про доступ до публічної інформації»

2787
До 16 грудня  - прийом матеріалів на конкурс історій успіху застосування закону «Про доступ до публічної інформації»

Центр політичних студій та аналітики за підтримки офісу Ради Європи в Україні у межах Ппограми «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі» та за фінансової підтримки Уряду Канади оголошує конкурс найкращих історій успіху у застосуванні Закону України «Про доступ до публічної інформації».

 

Для участі у конкурсі аплікантам потрібно надіслати матеріали у формі статей, розслідувальних матеріалів, репортажів, котрі містять детальний опис вирішення проблемної ситуації як на всеукраїнському, так і на місцевому рівнях завдяки використанню норм Закону України «Про доступ до публічної інформації».

 

Конкурсна заявка повинна складатись із:

- журналістського матеріалу та відсканованих копій запитів на отримання інформації та відповідей на них;

- короткої інформації про автора, яку просимо подати у формі анкети.

 

Заявки приймаються до 16 грудня на адресу: dostup@cpsa.org.ua

 

Переможців буде визначено серед таких категорій: журналісти, громадські організації (або об'єднання НГО), громадські активісти.

 

До складу журі увійдуть відомі журналісти, редактори, правозахисники, експерти у сфері Доступу, а також іноземні експерти. Переможцями будуть визнані лише ті роботи, які відповідатимуть критеріям відбору у кожній із номінацій.

 

Переможці конкурсу отримають відзнаки та матеріальні винагороди. Результати конкурсу будуть узагальнені та оголошені у січні 2014 року, до третьої річниці прийняття Закону України «Про доступ до публічної інформації».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2787
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду