11 жовтня - конференція «Медіаправо» у Києві

11 жовтня - конференція «Медіаправо» у Києві

25 Вересня 2013
6991
25 Вересня 2013
11:56

11 жовтня - конференція «Медіаправо» у Києві

6991
11 жовтня - конференція «Медіаправо» у Києві
11 жовтня - конференція «Медіаправо» у Києві

11 жовтня Індустріальний Телевізійний Комітет та Асоціація правників України проведуть четверту щорічну конференцію «Медіаправо». До участі запрошуються юристи медійної галузі.

 

«Медіаправо» - це щорічна юридична конференція, яка проводиться задля обміну досвідом та вироблення практичних рекомендацій з найбільш актуальних питань медіаправа в галузі кіно та телебачення.

 

Відбудеться подія у готелі Radisson BLU (Київ, Ярославів Вал, 22) о 10.00.

 

Цього року програма заходу буде складатись з трьох тематичних секцій:

- тенденції розвитку ЗМІ;

-  взаємодія телебачення та Інтернету;

-  створення власного ТВ продукту.

 

Особлива увага під час конференції буде приділена темі захисту телевізійного контенту в Інтернеті. В рамках цієї теми буде проходити панельна дискусія «Шляхи законного розміщення телевізійного контенту в Інтернет».

 

Досвідом та знаннями поділяться найкращі практикуючі фахівці у сфері медіаправа. Доповідачі конференції - це провідні юристи компаній LG, Publicis Groupe, «Медіа Група Україна», PwC, ЮК «Ващенко, Бугай та партнери» та «Лавринович та партнери», канали «1+1» та СТБ.

 

Програма конференції - на сайті.

 

З питань акредитації преси треба звертатись до Ірини Докучаєвої: Iryna.Dokuchaeva@itk.ua, +380-44-353-13-98, +380-97-738-46-38, з додатковими питаннями - до керівника проектів ІТК

Олени Потятиник: Olena.Potiatynyk@itk.ua, тел. +38 044 353 13 98, +38 067 214-39-86.

 

Інформація щодо участі - на сайті конференції.

 

Довідка: Індустріальний Телевізійний Комітет - це фахове об'єднання провідних телеканалів та медійних агенцій, що представляє інтереси телевізійної галузі України та дбає про захист своїх членів. Основною метою ІТК є сприяння розвитку телевізійної галузі в Україні.

 

У ІТК представлені: основні 4 телевізійні групи (Inter Media Group, Медіа Група Україна, 1+1 медіа, StarLightMedia) та 5 канал, 4 основні медійні групи (Publicis Groupe Media, Omnicom Media Group, ADV Group, GroupM) та агенція Media Arts Group Ukraine.

 

Асоціація правників України - всеукраїнська громадська організація, заснована у 2002 році з метою об'єднання правників для створення сильної та впливової професійної спільноти, яка би стала потужним голосом правничої громади нашої країни. Асоціація правників України ставить перед собою завдання розвитку юридичної професії, удосконалення законодавства, впровадження етичних стандартів, захисту професійних прав членів АПУ та прав людини загалом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6991
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду