В Одесі пройде телефестиваль «ТЕФІ-Співдружність»

В Одесі пройде телефестиваль «ТЕФІ-Співдружність»

17 Вересня 2013
4532
17 Вересня 2013
15:58

В Одесі пройде телефестиваль «ТЕФІ-Співдружність»

4532
В Одесі пройде телефестиваль «ТЕФІ-Співдружність»
В Одесі пройде телефестиваль «ТЕФІ-Співдружність»

З 20 по 23 вересня 2013 року Третій Міжнародний телевізійний фестиваль  «ТЕФІ-Співдружність», повідомляють його організатори.

 

Засновниками фестивалю виступають Фонд «Академия российского телевидения » (Фонд «АРТ» ) і Міждержавний фонд гуманітарної співпраці держав-учасниць Співдружності Незалежних Держав.

 

Тема Третього фестивалю «ТЕФІ -Співдружність» - «Сучасні формати розважальних програм у телеефірі країн СНД». Роботи для участі у фестивалі висували як мовники, так і продакшни країн колишніх країн СРСР. У програму фестивалю включені: ток-шоу, реаліті-шоу, телеігри , телевізійні шоу.

 

Для участі у фестивалі до Фонду «АРТ» надійшло понад 50 робіт . В результаті відбору , в програму фестивалю включені 12 робіт від 12 телекомпаній з 12 країн країн СНД: ЗАТ «Азербайджанське телебачення і радіомовлення» - «1001 питання » (телегра), Другий вірменський телеканал - «Що хоче жінка» (ток- шоу), ОНТ, Другий національний телеканал Білорусі - «Твоя територія» (реаліті - шоу),  Компанія «комунікаторів» з Грузії - «Імедіаторі» (ток-шоу), АТ «РТРК «Казахстан»-«Толагай» (сімейна спартакіада), Телеканал «НБТ» з Киргизстану - «Кругова порука» (телегра),  Телеканал «Латвійське телебачення» - «Та буде!» (телевізійне шоу), Громадська компанія «Телерадіо Молдова», ТБ Молдова-1 -  Ювілей» (телевізійне шоу), Телеканал «СТС» - «Уральські пельмені» (телевізійне шоу), Телеканал «Сафіна» з Таджикистану  - «Зебосанам» (телегра-конкурс),  «Форум ТБ» з Узбекистану - «Зор-зор стар» (телевізійне шоу-конкурс). Україну представляє телеканал «1+1» шоу «4 весілля».

 

До складу Міжнародної експертної ради фестивалю увійшли відомі телевізійні діячі , а також члени «Академии российского телевидения ».

 

Фестиваль проводиться за підтримки Федерального агентства з друку і масових комунікацій Російської Федерації та за сприяння Голови Одеської обласної державної адміністрації Едуарда Матвійчука.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4532
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду